Manisa’da 41 yıllık başkan güven tazeledi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 18:35, Güncelleme: 01.02.2018 - 18:35
 

Manisa’da 41 yıllık başkan güven tazeledi

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda 41 yıllık başkan Celil Şenal, güven tazeledi.Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda 41 yıllık başkan Celil Şenal, güven tazeledi.Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı’nın yaptığı kongre de tek liste ile gidilen seçimlerde 41 yıllık mevut başkan Celil Şenal yeniden başkan seçildi. Odanın en eski bayan üyelerinden olan 82 yaşındaki Gülderen Çakır’da kongreye katılarak oy kullandı. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Şenal, aynı şevkle ve heyecanla görevi yerine getirmeye devam edeceklerini ifade ederek, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.Celil Şenal Başkanlığındaki Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yönetim kurulu Durmuş Kocaman, Tacettin Tuna, Ümit Türkgeldi, Selim Akbaş, Yılmaz Bilgiç ve Mahmut Karatosun’dan oluşurken, denetim kurulu ise Serkan Duman, Saniye Demirci ve M.Sezgin Yaşar’dan oluştu.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda 41 yıllık başkan Celil Şenal, güven tazeledi.Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan...

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulunda 41 yıllık başkan Celil Şenal, güven tazeledi.

Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın olağan genel kurulu Ticaret ve Sanayi Odası Sardes Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Salihli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Dağıstanlı’nın yaptığı kongre de tek liste ile gidilen seçimlerde 41 yıllık mevut başkan Celil Şenal yeniden başkan seçildi. Odanın en eski bayan üyelerinden olan 82 yaşındaki Gülderen Çakır’da kongreye katılarak oy kullandı. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Şenal, aynı şevkle ve heyecanla görevi yerine getirmeye devam edeceklerini ifade ederek, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Celil Şenal Başkanlığındaki Salihli Kunduracı, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yönetim kurulu Durmuş Kocaman, Tacettin Tuna, Ümit Türkgeldi, Selim Akbaş, Yılmaz Bilgiç ve Mahmut Karatosun’dan oluşurken, denetim kurulu ise Serkan Duman, Saniye Demirci ve M.Sezgin Yaşar’dan oluştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.