Manisa’da AFAD’dan su baskınlarına önlem

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2019 - 10:21, Güncelleme: 20.12.2019 - 10:21
 

Manisa’da AFAD’dan su baskınlarına önlem

Manisa İl Afet Ve Acil Durum (afad) Müdürlüğü Ekipleri, Aşırı Yağışlardan Dolayı Ocak Ve Şubat Aylarında Su Baskını Riski Taşıyan Bağyolu Göleti’nde Bakım Faaliyeti Gerçekleştirdi.
Manisa il Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlardan dolayı ocak ve şubat aylarında su baskını riski taşıyan Bağyolu Göleti’nde bakım faaliyeti gerçekleştirdi. Manisa AFAD Müdürlüğü ekipleri, il genelinde özellikle ocak ve şubat aylarında risk seviyesinde artış olan ani su baskını ve sel durumlarında etkili bir müdahale gerçekleştirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AFAD ekipleri, Yunusemre ilçesi Bağyolu göletinde bakım faaliyeti gerçekleştirdi. AFAD İl Müdürü Güray Karakaya, çalışmaları yerinde denetledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karakaya, AFAD Arama ve Kurtarma ekibi ve gönüllülük esasıyla çalışmalara destek veren MAT ekibine teşekkür etti.
Manisa İl Afet Ve Acil Durum (afad) Müdürlüğü Ekipleri, Aşırı Yağışlardan Dolayı Ocak Ve Şubat Aylarında Su Baskını Riski Taşıyan Bağyolu Göleti’nde Bakım Faaliyeti Gerçekleştirdi.

Manisa il Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ekipleri, aşırı yağışlardan dolayı ocak ve şubat aylarında su baskını riski taşıyan Bağyolu Göleti’nde bakım faaliyeti gerçekleştirdi.

Manisa AFAD Müdürlüğü ekipleri, il genelinde özellikle ocak ve şubat aylarında risk seviyesinde artış olan ani su baskını ve sel durumlarında etkili bir müdahale gerçekleştirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AFAD ekipleri, Yunusemre ilçesi Bağyolu göletinde bakım faaliyeti gerçekleştirdi. AFAD İl Müdürü Güray Karakaya, çalışmaları yerinde denetledi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karakaya, AFAD Arama ve Kurtarma ekibi ve gönüllülük esasıyla çalışmalara destek veren MAT ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.