Manisa’da asfalt çalışmaları hızlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2019 - 16:50, Güncelleme: 05.08.2019 - 16:50
 

Manisa’da asfalt çalışmaları hızlandı

Yaz Mevsiminin Gelmesiyle Birlikte Yol Bakım Çalişmalarina Hız Veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ve Onarım Dairesi’ne Bağlı Ekipler Yolların Daha Güvenli Hale Gelmesi İçin Gece Gündüz Çalişiyor.
Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yol bakım çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler yolların daha güvenli hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. Varlıklarınızı arttırmak ve kazanmak için 1xbet de 1xbet gir adresini kullanarak sorunsuz erişim sağlarsınız. Vatandaşların konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi amacıyla asfalt çalışmalarına büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Bu kapsamda daire başkanlığına bağlı ekipler Demirci, Gördes ve Selendi ilçelerinde temel çalışmalarını sürdürüyor, mıcır nakli gerçekleştiriyor. Çalışmaların büyük özveriyle devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Ankara ziyaretinde aldığı kredi onayının ardından asfalt çalışmalarına hız verdik. Bu vesileyle Manisalı vatandaşlarımıza hizmet için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Yaz Mevsiminin Gelmesiyle Birlikte Yol Bakım Çalişmalarina Hız Veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ve Onarım Dairesi’ne Bağlı Ekipler Yolların Daha Güvenli Hale Gelmesi İçin Gece Gündüz Çalişiyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yol bakım çalışmalarına hız veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler yolların daha güvenli hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. Varlıklarınızı arttırmak ve kazanmak için 1xbet de 1xbet gir adresini kullanarak sorunsuz erişim sağlarsınız.

Vatandaşların konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlayabilmesi amacıyla asfalt çalışmalarına büyük önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyor. Bu kapsamda daire başkanlığına bağlı ekipler Demirci, Gördes ve Selendi ilçelerinde temel çalışmalarını sürdürüyor, mıcır nakli gerçekleştiriyor. Çalışmaların büyük özveriyle devam ettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Ankara ziyaretinde aldığı kredi onayının ardından asfalt çalışmalarına hız verdik. Bu vesileyle Manisalı vatandaşlarımıza hizmet için özveriyle çalışan mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.