Manisa’da dezenfeksiyon uygulamaları aralıksız sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.07.2020 - 11:42, Güncelleme: 21.07.2020 - 11:42
 

Manisa’da dezenfeksiyon uygulamaları aralıksız sürüyor

TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN KORONA VİRÜSE KARŞI ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İL GENELİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN HİZMET BİRİMLERİNDE VE KAMU KURUMLARINDA DEZENFEKTE UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde ve kamu kurumlarında dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi. Manisa genelinde korona virüs tedbirlerini etkin bir şekilde gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde periyodik olarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon uygulamaları yapılıyor. Bu doğrultuda il genelinde oto terminallerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmet birimlerinde, şehir içi toplu taşıma araçlarında ve kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde dezenfeksiyon uygulamalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Başkal, çalışmaların planlı ve periyodik olarak sürdüğünü söyledi.
TÜM DÜNYAYI ETKİSİ ALTINA ALAN KORONA VİRÜSE KARŞI ÇALIŞMALARINI TÜM HIZIYLA SÜRDÜREN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İL GENELİNDE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN HİZMET BİRİMLERİNDE VE KAMU KURUMLARINDA DEZENFEKTE UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerinde ve kamu kurumlarında dezenfekte uygulaması gerçekleştirdi.

Manisa genelinde korona virüs tedbirlerini etkin bir şekilde gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il genelinde periyodik olarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon uygulamaları yapılıyor. Bu doğrultuda il genelinde oto terminallerde, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün hizmet birimlerinde, şehir içi toplu taşıma araçlarında ve kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde dezenfeksiyon uygulamalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Başkal, çalışmaların planlı ve periyodik olarak sürdüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.