Manisa’da kuyuya düşen çocuk hayatını kaybetti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 14.05.2019 - 20:12
 

Manisa’da kuyuya düşen çocuk hayatını kaybetti

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde devir daim kuyusuna düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, tarlada artezyen kuyusu kazan babasının yanında oynayan 3 yaşındaki Mehmet Saki Kozacı, devir daim kuyusuna düştü. Babası tarafından hemen düştüğü yerden küçük çocuk, 112 acil ambulansı ile Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada hava ambulansı da Şair Eşref Stadı’nda hazır tutuldu. Yapılan müdahaleyle önce hayata geri dönen küçük çocuktan daha sonra acı haber geldi. 3 yaşındaki Mehmet Saki’yi İzmir’e götürmek için bekleyen hava ambulansı küçük çocuğun vefat etmesi sebebiyle geri döndü. Acı haber Kırkağaç’ı yasa boğarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde devir daim kuyusuna düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, tarlada artezyen kuyusu kazan babasının yanında oynayan 3 yaşındaki Mehmet Saki Kozacı, devir daim kuyusuna düştü. Babası tarafından hemen düştüğü yerden küçük çocuk, 112 acil ambulansı ile Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada hava ambulansı da Şair Eşref Stadı’nda hazır tutuldu. Yapılan müdahaleyle önce hayata geri dönen küçük çocuktan daha sonra acı haber geldi. 3 yaşındaki Mehmet Saki’yi İzmir’e götürmek için bekleyen hava ambulansı küçük çocuğun vefat etmesi sebebiyle geri döndü.

Acı haber Kırkağaç’ı yasa boğarken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.