Manisa’da mahalle arası yollara bakım çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2018 - 15:10, Güncelleme: 05.08.2018 - 15:10
 

Manisa’da mahalle arası yollara bakım çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım çalışması başlattı.İl genelinde vatandaşların huzuru ve...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım çalışması başlattı.İl genelinde vatandaşların huzuru ve güveni için yoğun bir çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük çaplı bir afetle karşı karşıya kalan Demirci’de de doğanın verdiği tahribatın yaralarını sarmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışa maruz kalan ve bu nedenle dağdan düşen molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Minnetler ile Küpeler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda hızla çalışma başlatan ekipler, yoğun çaba sonrası, yolu aynı gün içerisinde ulaşıma açtı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleşen çalışma, vatandaşların da yüzünü güldürdü.Çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların mağdur olmamaları için canla başla çalıştıklarını söyledi. Öte yandan Minnetler ile Küpeler Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolun tıkanan menfezinde de tamirat yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı sorunun bir daha yaşanmaması için çalışma başlattı.Öte yandan Vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sunmak için il genelinde başlattığı çalışmalarını devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Geride kalan 4 yıllık sürede 3 bin 383 kilometrelik yolu asfaltla buluşturdu. Gerçekleştirilen asfalt uygulamaları kapsamında Kula ilçesinde de tam 261 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirildi. İlçenin birçok yolunda düzeltme ve onarım çalışmaları da yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım çalışması başlattı.İl genelinde vatandaşların huzuru ve...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde şiddetli yağışın etkisinde kalan Demirci ilçesine bağlı Küpeler ile Minnetler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda onarım çalışması başlattı.

İl genelinde vatandaşların huzuru ve güveni için yoğun bir çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, küçük çaplı bir afetle karşı karşıya kalan Demirci’de de doğanın verdiği tahribatın yaralarını sarmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yoğun yağışa maruz kalan ve bu nedenle dağdan düşen molozlar nedeniyle ulaşıma kapanan Minnetler ile Küpeler Mahallelerini birbirine bağlayan yolda hızla çalışma başlatan ekipler, yoğun çaba sonrası, yolu aynı gün içerisinde ulaşıma açtı. Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleşen çalışma, vatandaşların da yüzünü güldürdü.

Çalışmaları yerinde takip eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Kazım Aysan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların mağdur olmamaları için canla başla çalıştıklarını söyledi. Öte yandan Minnetler ile Küpeler Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolun tıkanan menfezinde de tamirat yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, aynı sorunun bir daha yaşanmaması için çalışma başlattı.

Öte yandan Vatandaşlara konforlu ve güvenli ulaşım imkanı sunmak için il genelinde başlattığı çalışmalarını devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Geride kalan 4 yıllık sürede 3 bin 383 kilometrelik yolu asfaltla buluşturdu. Gerçekleştirilen asfalt uygulamaları kapsamında Kula ilçesinde de tam 261 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirildi. İlçenin birçok yolunda düzeltme ve onarım çalışmaları da yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.