Manisa’da minikler can dostları unutmadı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2020 - 14:57, Güncelleme: 04.10.2020 - 14:57
 

Manisa’da minikler can dostları unutmadı

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZLERİ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DOLAYISIYLA CAN DOSTLAR İÇİN MAMA BAĞIŞINDA BULUNDU.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla can dostlar için mama bağışında bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hazırladıkları dövizlerle Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayan minikler, “Doğadaki dostlarımızı koruyalım” mesajıyla yine kendi hazırladıkları mama toplama kutularına mama bıraktılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocuklara eğitimin yanı sıra vatan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi gibi konuları da aşıladıklarını ifade eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Serap Gücüyen, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de hazırladıkları etkinliklerle çocuklara hayvan sevgisinin önemini pratikte de göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇOCUK KÜLTÜR VE SANAT MERKEZLERİ, 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DOLAYISIYLA CAN DOSTLAR İÇİN MAMA BAĞIŞINDA BULUNDU.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla can dostlar için mama bağışında bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Hazırladıkları dövizlerle Hayvanları Koruma Günü’nü kutlayan minikler, “Doğadaki dostlarımızı koruyalım” mesajıyla yine kendi hazırladıkları mama toplama kutularına mama bıraktılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocuklara eğitimin yanı sıra vatan sevgisi, doğa sevgisi, hayvan sevgisi gibi konuları da aşıladıklarını ifade eden Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri Koordinatörü Serap Gücüyen, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde de hazırladıkları etkinliklerle çocuklara hayvan sevgisinin önemini pratikte de göstermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.