Manisa’da öğretmenlere ücretsiz ulaşım

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 15:08, Güncelleme: 23.11.2016 - 15:08
 

Manisa’da öğretmenlere ücretsiz ulaşım

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki tüm öğretmenler için önemli bir jeste imza attı.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilişinin yıldönümü...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki tüm öğretmenler için önemli bir jeste imza attı.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilişinin yıldönümü nedeniyle her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü için Manisa Büyükşehir Belediyesi, önemli bir jeste imza attı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde il genelindeki tüm öğretmenlere gün boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini müjdeledi. Başkan Ergün, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle; öğretmenlerimiz, Manisa il genelinde hizmet vermekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarımızdan ve Manisa Şehir içi (Özel Taşımacılar) halk otobüslerinden personel kartlarını göstermek şartıyla tüm gün boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Başımızın tacı öğretmenlerimiz için ne yapsak az. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki tüm öğretmenler için önemli bir jeste imza attı.Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilişinin yıldönümü...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla il genelindeki tüm öğretmenler için önemli bir jeste imza attı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilişinin yıldönümü nedeniyle her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü için Manisa Büyükşehir Belediyesi, önemli bir jeste imza attı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde il genelindeki tüm öğretmenlere gün boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini müjdeledi. Başkan Ergün, “24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle; öğretmenlerimiz, Manisa il genelinde hizmet vermekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarımızdan ve Manisa Şehir içi (Özel Taşımacılar) halk otobüslerinden personel kartlarını göstermek şartıyla tüm gün boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecekler. Başımızın tacı öğretmenlerimiz için ne yapsak az. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin bir kez daha 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.