Manisa’da şehitlerin isimleri yaşatılıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2020 - 12:54, Güncelleme: 12.03.2020 - 12:54
 

Manisa’da şehitlerin isimleri yaşatılıyor

ADRES VE NUMARALAMA YETKİLERİNİN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DEVREDİLMESİYLE BİRLİKTE İL GENELİNDEKİ ÇOK SAYIDA MEYDAN, CADDE VE SOKAĞA KAHRAMAN ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLDİ.
Adres ve numaralama yetkilerinin Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilmesiyle birlikte il genelindeki çok sayıda meydan, cadde ve sokağa kahraman şehitlerin isimleri verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehit düşen Türk askerlerinin isimlerini Manisa’daki cadde, sokak ve meydanlarda yaşatıyor. Bu kapsamda 2014 yılında adres numaralama yetkisinin Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’na devredilmesiyle birlikte 7 meydan, 2 gençlik merkezi, 1 kapalı pazar yeri ve otopark, 1 yaya üst geçit, 20 cadde ve sokağa şehit düşen Türk askerlerinin isimleri verildi. Şehitlerin ve gazilerin millet olma bilincini oluşturan temel değerler olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Meclis üyelerimizin de oylarıyla gönüllerimizde daimi yerleri olan şehitlerimizin isimlerini Manisa’da yaşatıyoruz. Bu vesileyle cennet vatanımız uğruna hiç tereddüt etmeden canını ortaya koyan tüm şehitlerimize rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.
ADRES VE NUMARALAMA YETKİLERİNİN MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE DEVREDİLMESİYLE BİRLİKTE İL GENELİNDEKİ ÇOK SAYIDA MEYDAN, CADDE VE SOKAĞA KAHRAMAN ŞEHİTLERİN İSİMLERİ VERİLDİ.

Adres ve numaralama yetkilerinin Manisa Büyükşehir Belediyesine devredilmesiyle birlikte il genelindeki çok sayıda meydan, cadde ve sokağa kahraman şehitlerin isimleri verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehit düşen Türk askerlerinin isimlerini Manisa’daki cadde, sokak ve meydanlarda yaşatıyor. Bu kapsamda 2014 yılında adres numaralama yetkisinin Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’na devredilmesiyle birlikte 7 meydan, 2 gençlik merkezi, 1 kapalı pazar yeri ve otopark, 1 yaya üst geçit, 20 cadde ve sokağa şehit düşen Türk askerlerinin isimleri verildi.

Şehitlerin ve gazilerin millet olma bilincini oluşturan temel değerler olduğunu dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Meclis üyelerimizin de oylarıyla gönüllerimizde daimi yerleri olan şehitlerimizin isimlerini Manisa’da yaşatıyoruz. Bu vesileyle cennet vatanımız uğruna hiç tereddüt etmeden canını ortaya koyan tüm şehitlerimize rahmetle anıyor, aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.