Manisa’da sosyal belediyecilik örneği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2018 - 11:55, Güncelleme: 03.05.2018 - 11:55
 

Manisa’da sosyal belediyecilik örneği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahallelerinde ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Sosyal...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahallelerinde ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık personeli, diyetisyen, kadın-erkek kuaförü, temizlik görevlisi, psikologlardan oluşan uzman ekiplerle vatandaşlara hizmet veren ‘Evde Bakım Hizmetleri’ ekipleri, çalışmalarıyla da diğer şehirlere örnek oluyor. Yapılan hizmetleri yakından takip eden Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahalle Muhtarları ile birlikte evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetlerini daha da geniş alanlara yaymak istediklerini belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hizmet kalitesini Yuntdağlı vatandaşların tamamının yaşaması gerektiğini ifade ederek, Muhtarların bu hizmetten yararlanması gereken vatandaşların tespit edilmesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesini istedi.Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra 17 ilçede Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce sürdürülen ilaçlama çalışmalarını anlattı. Karasinek ve sivrisinek üreme noktalarına yapılan uygulamaları anlatan Daire Başkanı Talip Akbaş, üreme noktalarının kontrollerinin sağlanması adına vatandaşlara düşen görevler hakkında bilgiler verdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahallelerinde ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Sosyal...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahallelerinde ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmetlerini il genelinde sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal sorumluluk projelerinden bir tanesi olan ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanan sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Sağlık personeli, diyetisyen, kadın-erkek kuaförü, temizlik görevlisi, psikologlardan oluşan uzman ekiplerle vatandaşlara hizmet veren ‘Evde Bakım Hizmetleri’ ekipleri, çalışmalarıyla da diğer şehirlere örnek oluyor. Yapılan hizmetleri yakından takip eden Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Yuntdağ bölgesinde Pelitalan, Örselli, Muslih, Demirci ve Karaveliler Mahalle Muhtarları ile birlikte evde bakım hizmetlerinden yararlanan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyecilik hizmetlerini daha da geniş alanlara yaymak istediklerini belirten Daire Başkanı Talip Akbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hizmet kalitesini Yuntdağlı vatandaşların tamamının yaşaması gerektiğini ifade ederek, Muhtarların bu hizmetten yararlanması gereken vatandaşların tespit edilmesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesini istedi.

Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla da bir araya gelen Daire Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra 17 ilçede Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce sürdürülen ilaçlama çalışmalarını anlattı. Karasinek ve sivrisinek üreme noktalarına yapılan uygulamaları anlatan Daire Başkanı Talip Akbaş, üreme noktalarının kontrollerinin sağlanması adına vatandaşlara düşen görevler hakkında bilgiler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.