Manisa’da tehlikeli virajlar ortadan kaldırılıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.11.2016 - 12:12, Güncelleme: 12.11.2016 - 12:12
 

Manisa’da tehlikeli virajlar ortadan kaldırılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın Turgutlu tehlikeli virajların ortadan kaldırılması ve yolların genişletilmesi için çalışmalara başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ilçe ziyareti için...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın Turgutlu tehlikeli virajların ortadan kaldırılması ve yolların genişletilmesi için çalışmalara başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ilçe ziyareti için gittiği Turgutlu’da ölüm virajı olarak adlandırılan noktaları inceledi. İncelemeler sırasında Demir’e Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar, Çatalköprü Mahalle Muhtarı Mustafa Dindar, Gökgedik Mahalle Muhtarı Hüseyin Gaygısız, Kayrak Mahalle Muhtarı ihsan Dindar da eşlik etti.Turgutlu’da bu tarz ölüm virajlarına yönelik olarak başarılı çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, program dahilinde belirlenen mahallelerde yine aynı faaliyetlerin yapılacağını söyledi. Demir, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu halkı için tehlike arz eden; araç kullanımını zorlaştıran, maddi hasar ve can kaybına yol açabilen virajların ortadan kaldırılması için çalışmalarını yoğunlaştırdı” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın Turgutlu tehlikeli virajların ortadan kaldırılması ve yolların genişletilmesi için çalışmalara başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ilçe ziyareti için...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’nın Turgutlu tehlikeli virajların ortadan kaldırılması ve yolların genişletilmesi için çalışmalara başladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, ilçe ziyareti için gittiği Turgutlu’da ölüm virajı olarak adlandırılan noktaları inceledi. İncelemeler sırasında Demir’e Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar, Çatalköprü Mahalle Muhtarı Mustafa Dindar, Gökgedik Mahalle Muhtarı Hüseyin Gaygısız, Kayrak Mahalle Muhtarı ihsan Dindar da eşlik etti.
Turgutlu’da bu tarz ölüm virajlarına yönelik olarak başarılı çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, program dahilinde belirlenen mahallelerde yine aynı faaliyetlerin yapılacağını söyledi. Demir, “Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu halkı için tehlike arz eden; araç kullanımını zorlaştıran, maddi hasar ve can kaybına yol açabilen virajların ortadan kaldırılması için çalışmalarını yoğunlaştırdı” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.