Manisa’da ücretsiz Çanakkale gezileri yeniden başlıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2018 - 15:04, Güncelleme: 18.06.2018 - 15:04
 

Manisa’da ücretsiz Çanakkale gezileri yeniden başlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun katılımla yapılan ücretsiz Çanakkale gezilerinin, Ramazan ayı nedeniyle verilen aradan sonra 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edeceği...
Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun katılımla yapılan ücretsiz Çanakkale gezilerinin, Ramazan ayı nedeniyle verilen aradan sonra 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edeceği açıklandı.Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla her yıl düzenlediği ve binlerce insanın gezip görme fırsatı bulduğu, Türkiye tarihini şekillendiren Çanakkale’ye yapılan ücretsiz gezi programı tekrar başlıyor. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra vatandaşlardan da gelen yoğun talep üzerine Çanakkale Gezileri, 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Başvurular Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezinden şahsen yapılabilecek. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımız, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları görmek istiyor. Yoğun bir talep var. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra tekrar gezi programına başlanıyor” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun katılımla yapılan ücretsiz Çanakkale gezilerinin, Ramazan ayı nedeniyle verilen aradan sonra 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edeceği...

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun katılımla yapılan ücretsiz Çanakkale gezilerinin, Ramazan ayı nedeniyle verilen aradan sonra 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edeceği açıklandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla her yıl düzenlediği ve binlerce insanın gezip görme fırsatı bulduğu, Türkiye tarihini şekillendiren Çanakkale’ye yapılan ücretsiz gezi programı tekrar başlıyor. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra vatandaşlardan da gelen yoğun talep üzerine Çanakkale Gezileri, 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Başvurular Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezinden şahsen yapılabilecek. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımız, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları görmek istiyor. Yoğun bir talep var. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra tekrar gezi programına başlanıyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.