Manisa’da Valilik personeline sağlık taraması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.11.2016 - 17:49, Güncelleme: 22.11.2016 - 17:49
 

Manisa’da Valilik personeline sağlık taraması

Manisa’da Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alan Manisa Valiliği Personeline bugün de sağlık taraması yapıldı.Manisa Valiliği önüne uygun sağlık araç, gereç ve teçhizatı ile gelen mobil sağlık aracında başta vali yardımcıları...
Manisa’da Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alan Manisa Valiliği Personeline bugün de sağlık taraması yapıldı.Manisa Valiliği önüne uygun sağlık araç, gereç ve teçhizatı ile gelen mobil sağlık aracında başta vali yardımcıları olmak üzere, birim müdürleri, şefler, memurlar ve diğer personel sağlık taramasından geçirildi.İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemeyi amaçlayan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde, görevli sağlık personeli tarafından Manisa Valiliği personelinin akciğer grafisi çekilirken, tam kan sayımı için kan örnekleri alınıp, solunum fonksiyon testi ile işitme testi uygulandı.Alınan örnekler ve testlerin sonucu daha sonra uzman hekimler tarafından değerlendirilecek.
Manisa’da Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alan Manisa Valiliği Personeline bugün de sağlık taraması yapıldı.Manisa Valiliği önüne uygun sağlık araç, gereç ve teçhizatı ile gelen mobil sağlık aracında başta vali yardımcıları...
Manisa’da Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi alan Manisa Valiliği Personeline bugün de sağlık taraması yapıldı.
Manisa Valiliği önüne uygun sağlık araç, gereç ve teçhizatı ile gelen mobil sağlık aracında başta vali yardımcıları olmak üzere, birim müdürleri, şefler, memurlar ve diğer personel sağlık taramasından geçirildi.
İşyerlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin sağlanması ve mevcut sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için işveren ve çalışanların görev, yetki, sorumluluk, hak ve yükümlülüklerini düzenlemeyi amaçlayan 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu çerçevesinde, görevli sağlık personeli tarafından Manisa Valiliği personelinin akciğer grafisi çekilirken, tam kan sayımı için kan örnekleri alınıp, solunum fonksiyon testi ile işitme testi uygulandı.
Alınan örnekler ve testlerin sonucu daha sonra uzman hekimler tarafından değerlendirilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.