Manisa’dan Çoruma minibüs desteği

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2016 - 15:50, Güncelleme: 29.11.2016 - 15:50
 

Manisa’dan Çoruma minibüs desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çorum’un Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak 1 adet minibüs desteğinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek minibüsü teslim alan Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çorum’un Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak 1 adet minibüs desteğinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek minibüsü teslim alan Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, ilçelerine sağlanan destek nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.Çorum Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak bir adet minibüs desteğinde bulunduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların güle güle kullanmasını temenni etti."Bizim için büyük bir destek"Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine sağlanan destek nedeniyle teşekkürlerini dile getirerek, “Bizim gibi Anadolu’da küçük belediyeleri korudukları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Manisa için belki küçük bir yatırım ama bizler için bu destekler çok önemli. Çocuklarımız servislerin olmaması nedeniyle okula yayan gidiyor. İnşallah bizde Laçin’de, sağlanan destekle güzel bir hizmet vereceğiz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.(SC-Y)
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çorum’un Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak 1 adet minibüs desteğinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek minibüsü teslim alan Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek,...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çorum’un Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak 1 adet minibüs desteğinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek minibüsü teslim alan Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, ilçelerine sağlanan destek nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti.
Çorum Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Laçin Belediyesi’ne bedelsiz olarak bir adet minibüs desteğinde bulunduklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların güle güle kullanmasını temenni etti.

"Bizim için büyük bir destek"
Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek ise, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendilerine sağlanan destek nedeniyle teşekkürlerini dile getirerek, “Bizim gibi Anadolu’da küçük belediyeleri korudukları için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Manisa için belki küçük bir yatırım ama bizler için bu destekler çok önemli. Çocuklarımız servislerin olmaması nedeniyle okula yayan gidiyor. İnşallah bizde Laçin’de, sağlanan destekle güzel bir hizmet vereceğiz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
(SC-Y)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.