Manisalı Judo sporcusundan Türkiye derecesi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2016 - 12:52, Güncelleme: 02.12.2016 - 12:52
 

Manisalı Judo sporcusundan Türkiye derecesi

Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcu Mert Şişmanlar Türkiye 2.si oldu.Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye...
Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcu Mert Şişmanlar Türkiye 2.si oldu.Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası, Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Mert Şişmanlar önemli bir başarıya imza attı. Sikletinde 53 sporcu ile yarışan Mert Şişmanlar, turnuvada 81 kilogramda Türkiye 2. olarak Manisalıları bir kez daha gururlandırdı.Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, elde ettiği dereceden dolayı Mert Şişmanlar ve antrenörlerini kutladı. Bireysel ve takım sporlarında her zaman başarıyı hedeflerini vurgulayan Memiş,” Katıldığı şampiyonalarda judocularımız elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda başarılı sporcumuz Mert Şişmanlar yine önemli bir derece kazanarak bizleri mutlu etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bireysel ve takım sporlarında başarıyı hedefliyor, bu doğrultuda çalışıyoruz. Elde edilen bu dereceler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.
Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcu Mert Şişmanlar Türkiye 2.si oldu.Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye...
Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun yarıştığı Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcu Mert Şişmanlar Türkiye 2.si oldu.
Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası, Antalya’da 55 ilden 653 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Mert Şişmanlar önemli bir başarıya imza attı. Sikletinde 53 sporcu ile yarışan Mert Şişmanlar, turnuvada 81 kilogramda Türkiye 2. olarak Manisalıları bir kez daha gururlandırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, elde ettiği dereceden dolayı Mert Şişmanlar ve antrenörlerini kutladı. Bireysel ve takım sporlarında her zaman başarıyı hedeflerini vurgulayan Memiş,” Katıldığı şampiyonalarda judocularımız elde ettiği başarılarla bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda başarılı sporcumuz Mert Şişmanlar yine önemli bir derece kazanarak bizleri mutlu etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak bireysel ve takım sporlarında başarıyı hedefliyor, bu doğrultuda çalışıyoruz. Elde edilen bu dereceler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.