Manisalı motosikletçiler derecelerle döndü

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2019 - 16:41, Güncelleme: 04.08.2019 - 16:41
 

Manisalı motosikletçiler derecelerle döndü

Antalya’da Gerçekleştirilen Türkiye Moto Drag Şampiyonasinin Birinci Ayak Yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Adına Yarışan Kamil Kırbaş Ve Ufuk Işik Bir İkincilik, İki De Üçüncülük Elde Ederek Kulübü Başarıyla Temsil Etti.
Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Moto Drag şampiyonasının birinci ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Kamil Kırbaş ve Ufuk Işık bir ikincilik, iki de üçüncülük elde ederek kulübü başarıyla temsil etti. 1xbet sitesi kolay mobil erişim imkanı sunar ve bunu 1xbet mobil adresinde açıkça belirttiğimizi görebilirsiniz. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2019 yarış takviminde yer alan Türkiye Moto Drag şampiyonasının birinci ayak yarışları Antalya’da yapıldı. Antalya’nın Odabaşı Mahallesi’ndeki Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Motodrag Şampiyonası 1. ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Kamil Kırbaş ve Ufuk Işık, başarıyla temsil etti. İstanbul, Ankara, Balıkesir, Manisa, Mersin, Bilecik, Kilis, Gaziantep, Osmaniye, Antalya, Aydın ve Karaman’dan toplam 45 sporcunun katıldığı şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcularından Kamil Kırbaş, Pro Street kategorisinde Türkiye 2’incisi, Street 2 kategorisinde ise Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un diğer sporcusu Ufuk Işık ise Süper Street kategorisinde Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti.
Antalya’da Gerçekleştirilen Türkiye Moto Drag Şampiyonasinin Birinci Ayak Yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor Adına Yarışan Kamil Kırbaş Ve Ufuk Işik Bir İkincilik, İki De Üçüncülük Elde Ederek Kulübü Başarıyla Temsil Etti.

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Moto Drag şampiyonasının birinci ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Kamil Kırbaş ve Ufuk Işık bir ikincilik, iki de üçüncülük elde ederek kulübü başarıyla temsil etti. 1xbet sitesi kolay mobil erişim imkanı sunar ve bunu 1xbet mobil adresinde açıkça belirttiğimizi görebilirsiniz.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2019 yarış takviminde yer alan Türkiye Moto Drag şampiyonasının birinci ayak yarışları Antalya’da yapıldı. Antalya’nın Odabaşı Mahallesi’ndeki Kepez Drag Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Motodrag Şampiyonası 1. ayak yarışlarında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Kamil Kırbaş ve Ufuk Işık, başarıyla temsil etti. İstanbul, Ankara, Balıkesir, Manisa, Mersin, Bilecik, Kilis, Gaziantep, Osmaniye, Antalya, Aydın ve Karaman’dan toplam 45 sporcunun katıldığı şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un sporcularından Kamil Kırbaş, Pro Street kategorisinde Türkiye 2’incisi, Street 2 kategorisinde ise Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un diğer sporcusu Ufuk Işık ise Süper Street kategorisinde Türkiye 3’üncülüğü derecesini elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.