Manisalı muhtaçlara can suyu oluyorlar

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2019 - 13:31, Güncelleme: 12.05.2019 - 13:31
 

Manisalı muhtaçlara can suyu oluyorlar

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova Ramazan boyunca dernek olarak Manisa’da yapacakları faaliyetlerden bahsederek, "Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Manisalı muhtaçların yanında olmaya gayret...
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova Ramazan boyunca dernek olarak Manisa’da yapacakları faaliyetlerden bahsederek, "Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Manisalı muhtaçların yanında olmaya gayret göstereceğiz. Yıl boyu mazlum coğrafyalar için seferber olan derneğimiz yerelde de muhtaçlara can suyu olmaya devam ediyor." dedi.Yıl boyu olduğu gibi Ramazan’da da aşırı talep olduğunu söyleyen Akova, gelen başvurular arasında titiz bir inceleme ve değerlendirme yaptıklarına dikkat çekerek, "Başvuru yapanların kaydını aldıktan sonra ilk olarak evini ziyarete gidiyoruz. Yardıma muhtaçlıkları konusunda yüzeysel bir araştırma yapıyoruz. Bu aşamada başvuru yapanların yüzde altmışı gibi kısmı eleniyor. Daha sonraki aşamada başka yerden yardım alıp almadığı konusunda araştırma yapıyoruz. Burada da bir kısmı eleniyor. Bu detaylı araştırmayı yapmak zorundayız çünkü biz bir yardım Derneğimiz. ’Cansuyu sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır’ sloganımız da olduğu gibi gerçek muhtacı bulmanın gayreti içerisindeyiz çünkü bağışçılarımız zor şartlarda kazandıkları paralarla bağış yapıyorlar, bunun bilincindeyiz. Bu titiz çalışmalarımız sonucu gün geçtikçe artan bağışçılarımız sayesinde daha fazla muhtaca ulaşmaktayız. Genel Merkezimize yapılan bağışlar sayesinde Manisa’da 300 aileye gıda ulaştıracağız. Manisa temsilciliğimize de bağışlar gelmekte. Bu sebepten dolayı öncelikle İstanbullu hayırsever iş insanı başta olmak üzere Manisalı bağışçılarımıza da ayrıca teşekkür ederiz." dedi.Gerçek muhtaca ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Akova, "Manisalı hemşehrilerimizden gerçek muhtaca ulaşmak için destek bekliyoruz çünkü gerçekten muhtaç olanlar istemekten çekiniyorlar. Bu aşamada Manisalı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Çevrenizde gerçekten muhtaç olduğunu bildiğiniz kişileri 444 66 39 ve 0533 503 24 27 arayarak bize bildirin. Bu sayede daha çok muhtacı ulaşmış olacağız. Gelin hep birlikte muhtaca can suyu olalım." diye konuştu.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova Ramazan boyunca dernek olarak Manisa’da yapacakları faaliyetlerden bahsederek, "Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Manisalı muhtaçların yanında olmaya gayret...

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Manisa İl Temsilcisi Fatih Akova Ramazan boyunca dernek olarak Manisa’da yapacakları faaliyetlerden bahsederek, "Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da Manisalı muhtaçların yanında olmaya gayret göstereceğiz. Yıl boyu mazlum coğrafyalar için seferber olan derneğimiz yerelde de muhtaçlara can suyu olmaya devam ediyor." dedi.

Yıl boyu olduğu gibi Ramazan’da da aşırı talep olduğunu söyleyen Akova, gelen başvurular arasında titiz bir inceleme ve değerlendirme yaptıklarına dikkat çekerek, "Başvuru yapanların kaydını aldıktan sonra ilk olarak evini ziyarete gidiyoruz. Yardıma muhtaçlıkları konusunda yüzeysel bir araştırma yapıyoruz. Bu aşamada başvuru yapanların yüzde altmışı gibi kısmı eleniyor. Daha sonraki aşamada başka yerden yardım alıp almadığı konusunda araştırma yapıyoruz. Burada da bir kısmı eleniyor. Bu detaylı araştırmayı yapmak zorundayız çünkü biz bir yardım Derneğimiz. ’Cansuyu sizi gerçek muhtaçlara ulaştırır’ sloganımız da olduğu gibi gerçek muhtacı bulmanın gayreti içerisindeyiz çünkü bağışçılarımız zor şartlarda kazandıkları paralarla bağış yapıyorlar, bunun bilincindeyiz. Bu titiz çalışmalarımız sonucu gün geçtikçe artan bağışçılarımız sayesinde daha fazla muhtaca ulaşmaktayız. Genel Merkezimize yapılan bağışlar sayesinde Manisa’da 300 aileye gıda ulaştıracağız. Manisa temsilciliğimize de bağışlar gelmekte. Bu sebepten dolayı öncelikle İstanbullu hayırsever iş insanı başta olmak üzere Manisalı bağışçılarımıza da ayrıca teşekkür ederiz." dedi.

Gerçek muhtaca ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Akova, "Manisalı hemşehrilerimizden gerçek muhtaca ulaşmak için destek bekliyoruz çünkü gerçekten muhtaç olanlar istemekten çekiniyorlar. Bu aşamada Manisalı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Çevrenizde gerçekten muhtaç olduğunu bildiğiniz kişileri 444 66 39 ve 0533 503 24 27 arayarak bize bildirin. Bu sayede daha çok muhtacı ulaşmış olacağız. Gelin hep birlikte muhtaca can suyu olalım." diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.