Manisalı yüzücüler İstanbul yolcusu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2017 - 13:38, Güncelleme: 05.07.2017 - 13:38
 

Manisalı yüzücüler İstanbul yolcusu

Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası 5-9 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme...
Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası 5-9 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Şubesi de 4 sporcu ile katılacak.5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Şubesi de 4 sporcu ile katılmaya hak kazandı.Sohbet Hattı Ucuz Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Yeşil-beyazlı kulüp adına şampiyonada mücadele edecek olan Dilay Bilgili, Derin Bilgili, Enver Özer, İrfan Efe Baras ve Antrenör Sinan Aktilav’a başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Şıktaşlı, "Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa tarihinde ilk defa Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden 4 sporcu katılıyor. 5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan bu şampiyonada sporcularımız inşallah güzel derecelerle Manisa’ya dönecekler” dedi.
Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası 5-9 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme...

Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası 5-9 Temmuz tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak. Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Şubesi de 4 sporcu ile katılacak.

5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Şubesi de 4 sporcu ile katılmaya hak kazandı.Sohbet Hattı Ucuz Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Yeşil-beyazlı kulüp adına şampiyonada mücadele edecek olan Dilay Bilgili, Derin Bilgili, Enver Özer, İrfan Efe Baras ve Antrenör Sinan Aktilav’a başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Şıktaşlı, "Türkiye’de yapılan en büyük yüzme şampiyonlarından biri olan Türkiye Açık Yaş Yüzme Şampiyonası’na Manisa tarihinde ilk defa Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübünden 4 sporcu katılıyor. 5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan bu şampiyonada sporcularımız inşallah güzel derecelerle Manisa’ya dönecekler” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.