Manisa’nın dev adamları Gemlik’e hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2018 - 12:54, Güncelleme: 01.02.2018 - 12:54
 

Manisa’nın dev adamları Gemlik’e hazırlanıyor

Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Gemlik Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımında hazırlıklarda sona doğru gelindi. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak zorlu maç öncesinde,...
Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Gemlik Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımında hazırlıklarda sona doğru gelindi. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak zorlu maç öncesinde, “Manisa halkını Cumartesi günü oynayacağımız maçta desteğe bekliyoruz” dedi.Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesinin içerisinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nda gözler Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan Gemlik Basketbol maçında galibiyete odaklandı. Hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa ekibinde tek hedef galibiyet olarak belirlendi.“Bizim hedefimiz final gurubu”Cumartesi günü konuk edecekleri Gemlik Basketbol Takımının yakından tanıdıkları bir rakip olduğunu ve Manisa halkını Cumartesi günü oynayacakları Gemlik Basketbol maçına beklediklerini söyleyen Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Hazırlıklarımızda sona doğru geldik. Takımımızın durumu şu anda gayet iyi. Aramıza yeni katılan yeni transferlerimizden Umut, 2-3 hafta içerisinde tam olarak hazır duruma gelecektir. Geldiği takımda fazla süre bulamadığı için takıma göre biraz formsuz. Genç olduğu için çabuk adapte olacaktır” dedi.“Bizim hedefimiz final grubu”Hedeflerinin her zaman final grubu maçları olduğunu söylediğini dile getiren Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Burada oynadığımız maçlar sıralamayı belirliyor. Sıralama için tüm maçlarımız önemli ancak asıl önemli olan final grubuna formda ve sağlıklı girebilmek. Orayı hedefliyoruz” diye konuştu.Manisa halkından Cumartesi günü konuk edecekleri Gemlik Basketbol maçında coşkulu bir destek istediklerini dile getiren Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Gemlik Basketbol Takımı ile 3 maç yaptık. Resmi maçta rakibimizi uzatmalarda mağlup etmeyi başarmıştık. Oynadığımız iki hazırlık maçının birini biz diğerini ise rakibimiz kazandı. Yakından tanıdığımız bir takım. İyi hazırlandık. Manisa halkından bu zorlu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz. Seyircimiz olursa o zaman burada iyi bir atmosfer oluşur. Sert oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.
Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Gemlik Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımında hazırlıklarda sona doğru gelindi. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak zorlu maç öncesinde,...

Cumartesi günü saat 15.00’de Atatürk Spor Salonu’nda Gemlik Basketbol Takımı ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımında hazırlıklarda sona doğru gelindi. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak zorlu maç öncesinde, “Manisa halkını Cumartesi günü oynayacağımız maçta desteğe bekliyoruz” dedi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesinin içerisinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı’nda gözler Cumartesi günü Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan Gemlik Basketbol maçında galibiyete odaklandı. Hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa ekibinde tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

“Bizim hedefimiz final gurubu”

Cumartesi günü konuk edecekleri Gemlik Basketbol Takımının yakından tanıdıkları bir rakip olduğunu ve Manisa halkını Cumartesi günü oynayacakları Gemlik Basketbol maçına beklediklerini söyleyen Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Hazırlıklarımızda sona doğru geldik. Takımımızın durumu şu anda gayet iyi. Aramıza yeni katılan yeni transferlerimizden Umut, 2-3 hafta içerisinde tam olarak hazır duruma gelecektir. Geldiği takımda fazla süre bulamadığı için takıma göre biraz formsuz. Genç olduğu için çabuk adapte olacaktır” dedi.

“Bizim hedefimiz final grubu”

Hedeflerinin her zaman final grubu maçları olduğunu söylediğini dile getiren Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Burada oynadığımız maçlar sıralamayı belirliyor. Sıralama için tüm maçlarımız önemli ancak asıl önemli olan final grubuna formda ve sağlıklı girebilmek. Orayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Manisa halkından Cumartesi günü konuk edecekleri Gemlik Basketbol maçında coşkulu bir destek istediklerini dile getiren Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Gemlik Basketbol Takımı ile 3 maç yaptık. Resmi maçta rakibimizi uzatmalarda mağlup etmeyi başarmıştık. Oynadığımız iki hazırlık maçının birini biz diğerini ise rakibimiz kazandı. Yakından tanıdığımız bir takım. İyi hazırlandık. Manisa halkından bu zorlu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz. Seyircimiz olursa o zaman burada iyi bir atmosfer oluşur. Sert oynayarak kazanmak istiyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.