Manisa’nın duraklarında hijyen ve temizlik çalışması

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2020 - 11:57, Güncelleme: 01.07.2020 - 11:57
 

Manisa’nın duraklarında hijyen ve temizlik çalışması

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SALİHLİ İLÇESİNDE KORONA VİRÜSLE MÜCADELE TEDBİRLERİ KAPSAMINDA OTOBÜS DURAKLARINA YÖNELİK OLARAK HİJYEN VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında otobüs duraklarına yönelik olarak hijyen ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde uyguladığı dezenfekte çalışmaları ile salgına karşı önleyici tedbirleri elden bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, normalleşme adımlarında da temizlik ve hijyen faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde de otobüs seks hatlari durakları köpüklü su ile yıkanarak, temizlendi. Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı temizlik personelleri, ilçe merkezindeki cam durakların tamamını hijyenik hale getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam edecek.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SALİHLİ İLÇESİNDE KORONA VİRÜSLE MÜCADELE TEDBİRLERİ KAPSAMINDA OTOBÜS DURAKLARINA YÖNELİK OLARAK HİJYEN VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında otobüs duraklarına yönelik olarak hijyen ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm dünyayı etkileyen pandemi sürecinde uyguladığı dezenfekte çalışmaları ile salgına karşı önleyici tedbirleri elden bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, normalleşme adımlarında da temizlik ve hijyen faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde de otobüs seks hatlari durakları köpüklü su ile yıkanarak, temizlendi. Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü’ne bağlı temizlik personelleri, ilçe merkezindeki cam durakların tamamını hijyenik hale getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.