Manisa’ya iz bırakanlara vefa

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2016 - 16:08, Güncelleme: 16.11.2016 - 16:08
 

Manisa’ya iz bırakanlara vefa

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından Manisa’ya iz bırakarak vefat etmiş milletvekili, belediye başkanları ve önemli kişilerin mezarlıklarında bakım, onarım ve peyzaj çalışması yapıldı.Manisa Büyükşehir...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından Manisa’ya iz bırakarak vefat etmiş milletvekili, belediye başkanları ve önemli kişilerin mezarlıklarında bakım, onarım ve peyzaj çalışması yapıldı.Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerinin işbirliğiyle, Manisa’nın büyümesi ve gelişmesine katkı sağlamış; vefat eden milletvekili, belediye başkanları ve önemli zatların mezarlarının bakım ve onarımları yapılarak, peyzaj çalışmaları tamamlandı. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada naaşı Çatal Mezarlıklarında bulunan Milletvekili Cemil Şener, Belediye Başkanları Bahri Sarıtepe, Cafer Soyer, Bahtiyar Tosunbaş, Sabri Aysal, Ertuğrul Dayıoğlu, Karaosmanoğlu, Ali Rıza Besen, Avni Gemicioğlu, Naci Aslay, İbrahim Ethem Emre, Nejdet Sarımsakçı, Müftü Alim Efendi, Ahmet Bedevi, Hakkı İplikçi gibi ebediyete intikal eden Manisalı isimlerin mezarlıklarında çalışma yürütüldüğü belirtildi. Bunun yanı sıra Kırtık Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığında da çalışma yapıldığı aktarıldı.İl genelindeki mezarlıklarda çalışmalar sürüyorManisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’ya hizmet etmiş önemli değerlerin mezarlarında ahde vefa anlamında bu çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığınca il genelindeki mezarlıkların tabelasından, duvarlarına bakım ve onarım çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Başkan Cengiz Ergün, ebedi istirahatgahlara hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından Manisa’ya iz bırakarak vefat etmiş milletvekili, belediye başkanları ve önemli kişilerin mezarlıklarında bakım, onarım ve peyzaj çalışması yapıldı.Manisa Büyükşehir...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından Manisa’ya iz bırakarak vefat etmiş milletvekili, belediye başkanları ve önemli kişilerin mezarlıklarında bakım, onarım ve peyzaj çalışması yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerinin işbirliğiyle, Manisa’nın büyümesi ve gelişmesine katkı sağlamış; vefat eden milletvekili, belediye başkanları ve önemli zatların mezarlarının bakım ve onarımları yapılarak, peyzaj çalışmaları tamamlandı. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada naaşı Çatal Mezarlıklarında bulunan Milletvekili Cemil Şener, Belediye Başkanları Bahri Sarıtepe, Cafer Soyer, Bahtiyar Tosunbaş, Sabri Aysal, Ertuğrul Dayıoğlu, Karaosmanoğlu, Ali Rıza Besen, Avni Gemicioğlu, Naci Aslay, İbrahim Ethem Emre, Nejdet Sarımsakçı, Müftü Alim Efendi, Ahmet Bedevi, Hakkı İplikçi gibi ebediyete intikal eden Manisalı isimlerin mezarlıklarında çalışma yürütüldüğü belirtildi. Bunun yanı sıra Kırtık Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanlığında da çalışma yapıldığı aktarıldı.
İl genelindeki mezarlıklarda çalışmalar sürüyor
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’ya hizmet etmiş önemli değerlerin mezarlarında ahde vefa anlamında bu çalışmaların yürütüldüğünü söyledi. Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığınca il genelindeki mezarlıkların tabelasından, duvarlarına bakım ve onarım çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Başkan Cengiz Ergün, ebedi istirahatgahlara hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.