Marmara Gölünde boğulan biri çocuk iki kişi son yolculuğuna uğurlandı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2019 - 16:11, Güncelleme: 22.07.2019 - 16:11
 

Marmara Gölünde boğulan biri çocuk iki kişi son yolculuğuna uğurlandı

Marmara Gölü'nde Teknenin Alabora Olması Sonucu Boğularak Hayatlarını Kaybeden Mesut Karakülah (13) Ve Nebi Saygı'nın (28) Cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundaki İşlemlerinin Ardından Manisa'nın Gölmarmara İlçesine Getirildi.
Manisa’nın Salihli ve Gölmarmara ilçelerinin sınırında bulunan Marmara Gölünde cumartesi günü teknenin alabora olması sonucu boğulan biri çocuk 2 kişi Gölmarmara ilçesinde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Marmara Gölü’nde teknenin alabora olması sonucu boğularak hayatlarını kaybeden Mesut Karakülah (13) ve Nebi Saygı’nın (28) cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından Manisa’nın Gölmarmara ilçesine getirildi. 13 yaşındaki Mesut Karakülah’ın cenazesi Halime Hatun Camisinde, AK Parti Gölmarmara İlçe Başkan Yardımcısı Nebi Saygı’nın cenazesi de Garaj Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazlarının ardından Gölmarmara Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenlerine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de katıldı.
Marmara Gölü'nde Teknenin Alabora Olması Sonucu Boğularak Hayatlarını Kaybeden Mesut Karakülah (13) Ve Nebi Saygı'nın (28) Cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundaki İşlemlerinin Ardından Manisa'nın Gölmarmara İlçesine Getirildi.

Manisa’nın Salihli ve Gölmarmara ilçelerinin sınırında bulunan Marmara Gölünde cumartesi günü teknenin alabora olması sonucu boğulan biri çocuk 2 kişi Gölmarmara ilçesinde kılınan cenaze namazlarının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Marmara Gölü’nde teknenin alabora olması sonucu boğularak hayatlarını kaybeden Mesut Karakülah (13) ve Nebi Saygı’nın (28) cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından Manisa’nın Gölmarmara ilçesine getirildi.

13 yaşındaki Mesut Karakülah’ın cenazesi Halime Hatun Camisinde, AK Parti Gölmarmara İlçe Başkan Yardımcısı Nebi Saygı’nın cenazesi de Garaj Camisi’nde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazlarının ardından Gölmarmara Mezarlığına defnedildi. Cenaze törenlerine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.