Masal Ormanı açılış için gün sayıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 10:35, Güncelleme: 17.05.2018 - 10:35
 

Masal Ormanı açılış için gün sayıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılan ve Gümüşçayı Rekreasyon Alanında 38 bin metrekarelik alanı kapsayan Masal Ormanı Parkı, açılış için gün sayıyor.Masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılan ve Gümüşçayı Rekreasyon Alanında 38 bin metrekarelik alanı kapsayan Masal Ormanı Parkı, açılış için gün sayıyor.Masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her yaş grubuna ait oyun grupları, eğitsel materyaller, çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanları, çeşitli etkinlik alanları, gençler için adrenalin parkuru, teleferik, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları yanı sıra çimlendirmesi, ağaçlandırılması, çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Her yaştan bireyin eğlenerek, spor yapabileceği Salihli Masal Ormanı Parkı’nın en kısa zamanda hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, parkın özelliklere çocuklara, gençlere ve tüm Salihlililere hayırlı olmasını diledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılan ve Gümüşçayı Rekreasyon Alanında 38 bin metrekarelik alanı kapsayan Masal Ormanı Parkı, açılış için gün sayıyor.Masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her...

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli’ye kazandırılan ve Gümüşçayı Rekreasyon Alanında 38 bin metrekarelik alanı kapsayan Masal Ormanı Parkı, açılış için gün sayıyor.

Masal kahramanları, atlıkarınca, eğlence duvarı, her yaş grubuna ait oyun grupları, eğitsel materyaller, çocukların eğlenip öğrenebileceği masal etkinlik ve oyun alanları, çeşitli etkinlik alanları, gençler için adrenalin parkuru, teleferik, aileler için kafe, amfi ve seyir terasları yanı sıra çimlendirmesi, ağaçlandırılması, çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları da tamamlandı. Her yaştan bireyin eğlenerek, spor yapabileceği Salihli Masal Ormanı Parkı’nın en kısa zamanda hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, parkın özelliklere çocuklara, gençlere ve tüm Salihlililere hayırlı olmasını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.