MASKİ'DEN SU DEPOSUNA JENERATÖRLÜ ÇÖZÜM

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2017 - 12:51, Güncelleme: 02.04.2017 - 12:51
 

MASKİ'DEN SU DEPOSUNA JENERATÖRLÜ ÇÖZÜM

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Muradiye Mahallesi’ndeki su deposuna elektrik arızalarından kaynaklı su kesintisinin önüne geçecek çalışmalarda son noktaya geldi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesinin hızla gelişen ve nüfus oranı artan Muradiye Mahallesi’nde dönem dönem apartmanların üst katlarında yaşanan su kesintilerinin önüne geçmek için su deposuna 3 adet hidrofor bağlantısını gerçekleştirmişti. Hidrofor bağlantısı ile basınç problemini ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, şimdide elektrik kesintilerinden dolayı su kesintisi yaşanmaması adına tesise 400 KVA gücünde jeneratör alarak bu sorunu da ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yakın zamanda bağlantısı yapılacak olan jeneratör ile 2 adet 22’şer kw gücünde sondajın ve 3 adet 30’ar kw gücünde hidrofora kesintisiz elektrik sağlanacak. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, tesiste incelemelerde bulunarak firma yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu. İncelemelerde Öztozlu’ya, Şube Müdürü Kemal Anaç ve MASKİ teknik personelleri eşlik etti. Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunda incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, il genelinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerini hedeflemekte. Başkanımızın bu hedefini yerine getirmek için MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevleri titizlikle yürütüyoruz. İl genelinde olduğu gibi vatandaşlarımızın elektrik kesintilerinden dolayı su kesintisi yaşamaması adına önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Muradiye mahallemizde bulunan içme suyu depomuzun basınç problemini ortadan kaldırdıktan sonra da, 400 KVA gücünde jeneratör kazandırarak enerji kesintisi sorununu da ortadan kaldıracağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Muradiye Mahallesi’ndeki su deposuna elektrik arızalarından kaynaklı su kesintisinin önüne geçecek çalışmalarda son noktaya geldi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesinin hızla gelişen ve nüfus oranı artan Muradiye Mahallesi’nde dönem dönem apartmanların üst katlarında yaşanan su kesintilerinin önüne geçmek için su deposuna 3 adet hidrofor bağlantısını gerçekleştirmişti. Hidrofor bağlantısı ile basınç problemini ortadan kaldıran MASKİ Genel Müdürlüğü, şimdide elektrik kesintilerinden dolayı su kesintisi yaşanmaması adına tesise 400 KVA gücünde jeneratör alarak bu sorunu da ortadan kaldırmayı hedefliyor. Yakın zamanda bağlantısı yapılacak olan jeneratör ile 2 adet 22’şer kw gücünde sondajın ve 3 adet 30’ar kw gücünde hidrofora kesintisiz elektrik sağlanacak. MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, tesiste incelemelerde bulunarak firma yetkilileri ile bilgi alışverişinde bulundu. İncelemelerde Öztozlu’ya, Şube Müdürü Kemal Anaç ve MASKİ teknik personelleri eşlik etti.

Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bulunan içme suyu deposunda incelemelerde bulunan MASKİ Genel Müdürlüğü Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, ”Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, il genelinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu tüketmelerini hedeflemekte. Başkanımızın bu hedefini yerine getirmek için MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevleri titizlikle yürütüyoruz. İl genelinde olduğu gibi vatandaşlarımızın elektrik kesintilerinden dolayı su kesintisi yaşamaması adına önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Muradiye mahallemizde bulunan içme suyu depomuzun basınç problemini ortadan kaldırdıktan sonra da, 400 KVA gücünde jeneratör kazandırarak enerji kesintisi sorununu da ortadan kaldıracağız. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.