MASKİ dere temizlik çalışmalarına devam ediyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 14:49, Güncelleme: 12.02.2018 - 14:49
 

MASKİ dere temizlik çalışmalarına devam ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah,...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürerek, Manisa’yı daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir şehir haline getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesinde bulunan derede bin 100 metrelik temizlik işlemi yürüterek yağışlı havalarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte derede biriken evsel atıklar ve bitkilerden temizlenecek olan dere, mahalle sakinleri için tehdit oluşturmaktan çıkacak. MASKİ tarafından derede yapılan temizlik çalışmasıyla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklı haşerat ve kötü kokunun da önüne geçilecek.Spil Mahalle Muhtarı Şakir Kaya, “Mahallemizde yer alan deremize MASKİ tarafından ıslah çalışması yapılmıştı. Aşırı yağışlardan sonra deremizin içerisinde birikintiler olduğu için temizlenmesi gerekiyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar gelip çalışma başlattılar. Şu an çalışmalar güzel bir şekilde devam ediyor. Sorunumuz gideriliyor. Hizmetten çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah,...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesinin Spil Mahallesinde bulunan derede temizlik çalışması yaparak dere taşkınlarının önüne geçiyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki derelerde ıslah, temizlik ve korkuluk çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürerek, Manisa’yı daha temiz, sağlıklı ve güvenli bir şehir haline getirmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Spil Mahallesinde bulunan derede bin 100 metrelik temizlik işlemi yürüterek yağışlı havalarda oluşabilecek su taşkınlarının önüne geçecek. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte derede biriken evsel atıklar ve bitkilerden temizlenecek olan dere, mahalle sakinleri için tehdit oluşturmaktan çıkacak. MASKİ tarafından derede yapılan temizlik çalışmasıyla aynı zamanda, kirlilikten kaynaklı haşerat ve kötü kokunun da önüne geçilecek.

Spil Mahalle Muhtarı Şakir Kaya, “Mahallemizde yer alan deremize MASKİ tarafından ıslah çalışması yapılmıştı. Aşırı yağışlardan sonra deremizin içerisinde birikintiler olduğu için temizlenmesi gerekiyordu. Bu durumu MASKİ’ye bildirdik. Sağ olsunlar gelip çalışma başlattılar. Şu an çalışmalar güzel bir şekilde devam ediyor. Sorunumuz gideriliyor. Hizmetten çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.