MASKİ ilin altyapısını yeniliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2018 - 17:41, Güncelleme: 12.02.2018 - 17:41
 

MASKİ ilin altyapısını yeniliyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde çalışmalara başlarken, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde çalışmalara başlarken, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarını tamamladı.MASKİ tarafından il genelinde eskiyen kanalizasyon ve içme suyu terfi hatlarında yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.Azizbey’in 45 senelik altyapısı yenileniyorMASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde de çalışmalara başladı. Ekipler, mahallenin 4 buçuk kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.MASKİ, Demirci ilçesinde Minnetler ve Ayvaalan mahallelerinin ardından Azizbey Mahallesi’ndeki altyapı yenilemelerine de başladı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan da mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında mahallede 2 buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı ile 2 kilometrelik içme suyu şebekesi tamamen yenileniyor. Altyapı çalışmalarının sonlanmasının ardından, üstyapı da ele alınarak kilit parke taş döşeme işi gerçekleştirilecek.Azizbey Mahalle Muhtarı Vedat Çelik, “Bu çalışmalar yapılmadan önce sıkıntımız çok büyüktü. Özellikle de kanalizasyon konusunda. 45 yıl önce imeceyle döşenen bir hat ne kadar kötüyse o kadar rezil bir durumdaydık. Şimdi sağlıklı bir hatta kavuşuyoruz. Allah razı olsun emeği olanlardan. 10 numara hizmet yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattı tamamlandıMASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan 1 kilometrelik terfi hattı yenileme çalışması, kısa sürede tamamlanarak arızalara dayalı sorunlar giderildi.MASKİ, Salihli’ye bağlı Yılmaz Mahallesi’nin 1 kilometrelik terfi hattını yenileyerek vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturdu.Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, "MASKİ, mahallemizde başlatılan içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Bu çalışma sayesinde daha sağlıklı ve kaliteli suya kavuştuk. Mahallemiz yapılan bu hizmetten çok memnun. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ bizim için çok çalışıyor, bunu bir kez daha gördük. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde çalışmalara başlarken, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde çalışmalara başlarken, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarını tamamladı.

MASKİ tarafından il genelinde eskiyen kanalizasyon ve içme suyu terfi hatlarında yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Azizbey’in 45 senelik altyapısı yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Demirci’nin üçüncü mahallesi olan Azizbey Mahallesi’nde de çalışmalara başladı. Ekipler, mahallenin 4 buçuk kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yeniliyor.

MASKİ, Demirci ilçesinde Minnetler ve Ayvaalan mahallelerinin ardından Azizbey Mahallesi’ndeki altyapı yenilemelerine de başladı. Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan da mahalleyi ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında mahallede 2 buçuk kilometrelik kanalizasyon hattı ile 2 kilometrelik içme suyu şebekesi tamamen yenileniyor. Altyapı çalışmalarının sonlanmasının ardından, üstyapı da ele alınarak kilit parke taş döşeme işi gerçekleştirilecek.

Azizbey Mahalle Muhtarı Vedat Çelik, “Bu çalışmalar yapılmadan önce sıkıntımız çok büyüktü. Özellikle de kanalizasyon konusunda. 45 yıl önce imeceyle döşenen bir hat ne kadar kötüyse o kadar rezil bir durumdaydık. Şimdi sağlıklı bir hatta kavuşuyoruz. Allah razı olsun emeği olanlardan. 10 numara hizmet yapılıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yılmaz Mahallesi’nin terfi hattı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Yılmaz Mahallesi’nin içme suyu terfi hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşması için yapılan 1 kilometrelik terfi hattı yenileme çalışması, kısa sürede tamamlanarak arızalara dayalı sorunlar giderildi.

MASKİ, Salihli’ye bağlı Yılmaz Mahallesi’nin 1 kilometrelik terfi hattını yenileyerek vatandaşları daha sağlıklı ve kaliteli içme suyuna kavuşturdu.

Yılmaz Mahalle Muhtarı Yüksel Doğruyol, "MASKİ, mahallemizde başlatılan içme suyu terfi hattı döşeme çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamladı. Bu çalışma sayesinde daha sağlıklı ve kaliteli suya kavuştuk. Mahallemiz yapılan bu hizmetten çok memnun. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ bizim için çok çalışıyor, bunu bir kez daha gördük. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.