MASKİ Pratikler yaygınlaşıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2018 - 11:55, Güncelleme: 19.04.2018 - 11:55
 

MASKİ Pratikler yaygınlaşıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde 32 adet MASKİ Pratik cihazını hizmete kazandırdı. Türkiye’de bir ilk olan ve 17 ilçeye yaygınlaştıracak cihazların montajları Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde 32 adet MASKİ Pratik cihazını hizmete kazandırdı. Türkiye’de bir ilk olan ve 17 ilçeye yaygınlaştıracak cihazların montajları Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, abonelerin ön ödemeli kartlı su sayaçlarına dolum yaparken kolaylık sağlanması için hizmete kazandırdığı ‘MASKİ Pratik’ cihazları ile vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından donanım tasarımı ile yazılımı yapılan cihazların, Manisa merkezdeki montajları tamamlandı. Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu yerlere öncelik veren idare, 32 adet ‘MASKİ Pratik’ cihazını abonelerin hizmetine kazandırdı. Cihazlar sayesinde vatandaşlara, pratik.manisasu.gov.tr adresi üzerinden metreküp cinsi olarak satın aldıkları suyu yükleme ile avans bakiye yükleme imkanı sağlandı. Ayrıca, cihazlar ile aboneler, geçmiş dönem borçlarını ve taksit ödemelerini yapabilecek. 17 ilçede toplamda 100 adet hizmete alınacak MASKİ Pratik cihazlarının montajı Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.Manisa Merkezde MASKİ Pratik’lerin bulunduğu noktalarManisa merkezde Merkez Efendi, Akmescit, Atatürk, Alaybey, Şehitler, 2. Anafartalar, Barbaros, Akıncılar, Laleli, Turgut Özal, Kazım Karabekir, Ahmet Bedevi, Akpınar, Muradiye, Nurlupınar, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik, 75. Yıl, Hafsa Sultan, Cumhuriyet, İbrahim Çelebi, Bayındırlık mahalleleri ile birlikte vatandaşlar Ulupark Durağı, Şoförler Cemiyeti Karşısı, Beyazfil Durağı, Şeyh Fenari Camii Önü, Uncubozköy Camii Durağı, Güzelyurt Mahallesi Ingolstadt Bulvarı, Sultan Camii Önü ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde aboneler işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde 32 adet MASKİ Pratik cihazını hizmete kazandırdı. Türkiye’de bir ilk olan ve 17 ilçeye yaygınlaştıracak cihazların montajları Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa merkezde 32 adet MASKİ Pratik cihazını hizmete kazandırdı. Türkiye’de bir ilk olan ve 17 ilçeye yaygınlaştıracak cihazların montajları Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, abonelerin ön ödemeli kartlı su sayaçlarına dolum yaparken kolaylık sağlanması için hizmete kazandırdığı ‘MASKİ Pratik’ cihazları ile vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından donanım tasarımı ile yazılımı yapılan cihazların, Manisa merkezdeki montajları tamamlandı. Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde nüfus yoğunluğunun fazla olduğu yerlere öncelik veren idare, 32 adet ‘MASKİ Pratik’ cihazını abonelerin hizmetine kazandırdı. Cihazlar sayesinde vatandaşlara, pratik.manisasu.gov.tr adresi üzerinden metreküp cinsi olarak satın aldıkları suyu yükleme ile avans bakiye yükleme imkanı sağlandı. Ayrıca, cihazlar ile aboneler, geçmiş dönem borçlarını ve taksit ödemelerini yapabilecek. 17 ilçede toplamda 100 adet hizmete alınacak MASKİ Pratik cihazlarının montajı Köprübaşı ilçesi ile devam edecek.

Manisa Merkezde MASKİ Pratik’lerin bulunduğu noktalar

Manisa merkezde Merkez Efendi, Akmescit, Atatürk, Alaybey, Şehitler, 2. Anafartalar, Barbaros, Akıncılar, Laleli, Turgut Özal, Kazım Karabekir, Ahmet Bedevi, Akpınar, Muradiye, Nurlupınar, Aşağıçobanisa, Karaoğlanlı, Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik, 75. Yıl, Hafsa Sultan, Cumhuriyet, İbrahim Çelebi, Bayındırlık mahalleleri ile birlikte vatandaşlar Ulupark Durağı, Şoförler Cemiyeti Karşısı, Beyazfil Durağı, Şeyh Fenari Camii Önü, Uncubozköy Camii Durağı, Güzelyurt Mahallesi Ingolstadt Bulvarı, Sultan Camii Önü ve Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde aboneler işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.