MASKİ Seyrantepe’de taşkın riskini ortadan kaldırdı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2018 - 16:58, Güncelleme: 18.12.2018 - 16:58
 

MASKİ Seyrantepe’de taşkın riskini ortadan kaldırdı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki derede gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile taşkın riskini ortadan kaldırdı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki derede gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile taşkın riskini ortadan kaldırdı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde temizlik çalışmalarına devam ederek su akışını daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nde yağışlı havalarda mahalle merkezine kadar taşkın sularının ulaşmasına neden olan dere yatağında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Muhtar ve mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda harekete geçen MASKİ ekipleri, temizlik çalışması gerçekleştirerek dağdan gelen yağmur sularının mahalleye zarar vermesinin önüne geçti.Mahalle Muhtarı Süleyman Yıldız, “Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte şiddetli yağışlarda dağdan gelen sular mahallemize ve bahçelerimize kadar iniyordu. Sularla birlikte pislik ve çamur mahalleliyi zor durumda bırakıyordu. Sağ olsun MASKİ ekipleri derede bulunan setleri temizleyerek tıkanıklıkları giderdi. MASKİ sayesinde yağmurdan çamurdan kurtulduk. Büyükşehir ve MASKİ’nin tüm hizmetlerinden memnunuz ve bu hizmetlerin devamlı olacağına da inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen MASKİ personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki derede gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile taşkın riskini ortadan kaldırdı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki derede gerçekleştirdiği temizlik çalışması ile taşkın riskini ortadan kaldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki derelerde temizlik çalışmalarına devam ederek su akışını daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyor. Bu kapsamda MASKİ, Salihli ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesi’nde yağışlı havalarda mahalle merkezine kadar taşkın sularının ulaşmasına neden olan dere yatağında temizlik çalışması gerçekleştirdi. Muhtar ve mahalle sakinlerinin talebi doğrultusunda harekete geçen MASKİ ekipleri, temizlik çalışması gerçekleştirerek dağdan gelen yağmur sularının mahalleye zarar vermesinin önüne geçti.

Mahalle Muhtarı Süleyman Yıldız, “Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte şiddetli yağışlarda dağdan gelen sular mahallemize ve bahçelerimize kadar iniyordu. Sularla birlikte pislik ve çamur mahalleliyi zor durumda bırakıyordu. Sağ olsun MASKİ ekipleri derede bulunan setleri temizleyerek tıkanıklıkları giderdi. MASKİ sayesinde yağmurdan çamurdan kurtulduk. Büyükşehir ve MASKİ’nin tüm hizmetlerinden memnunuz ve bu hizmetlerin devamlı olacağına da inanıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçen MASKİ personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz, selamlarımızı iletiriz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.