MASKİ teknik personeli sertifikalarını aldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2018 - 14:44, Güncelleme: 30.01.2018 - 14:44
 

MASKİ teknik personeli sertifikalarını aldı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Yüksekte Çalışma Eğitimi’nde başarılı olan atıksu artıma tesislerindeki çalışanların yer aldığı sertifika teslim törenine katıldı.MASKİ Genel...
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Yüksekte Çalışma Eğitimi’nde başarılı olan atıksu artıma tesislerindeki çalışanların yer aldığı sertifika teslim törenine katıldı.MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı’na bağlı teknik ekipler, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Yüksekte Çalışma Eğitimi’ne katılarak sertifika almaya hak kazandılar. Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisinde düzenlenen sertifika teslim törenine; MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Mehmet Kaleli ve Saruhanlı İlçe Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin katıldı. Teknik personelin sertifika aldığı törende konuşan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “İş kazalarını bu tür eğitimler düzenleyerek ortadan kalktığını biliyoruz. Bizlerin amacı; bu eğitimler sayesinde sizleri görevlerinizde sıfır hata ile sağlıklı bir şekilde işlerinizden evlerinize dönmeyi sağlamak. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.Sertifika teslim töreninde konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Atıksu arıtma tesislerinde çalışan arkadaşlarımız çok riskli iş grubunda yer almaktadır. Bizlerin önceliği her zaman çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığıdır. En çok istediğimiz şey çalışanlarımızın bizden daha çok kendilerini düşünmeleridir. Önce güvenliğinizi siz sağlayacaksınız. İşinizi yaparken evlerinizde sizleri bekleyenleri düşünün. Önceliğiniz bu olsun. Hiçbir zaman kendinizi riske atmayın. Bu eğitimde işbirliği gerçekleştirdiğimiz Manisa Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Yüksekte Çalışma Eğitimi’nde başarılı olan atıksu artıma tesislerindeki çalışanların yer aldığı sertifika teslim törenine katıldı.MASKİ Genel...

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Yüksekte Çalışma Eğitimi’nde başarılı olan atıksu artıma tesislerindeki çalışanların yer aldığı sertifika teslim törenine katıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Arıtma Dairesi Başkanlığı’na bağlı teknik ekipler, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Yüksekte Çalışma Eğitimi’ne katılarak sertifika almaya hak kazandılar. Saruhanlı Atıksu Arıtma Tesisinde düzenlenen sertifika teslim törenine; MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Gökhan Çevik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, İtfaiye Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Mehmet Kaleli ve Saruhanlı İlçe Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin katıldı. Teknik personelin sertifika aldığı törende konuşan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “İş kazalarını bu tür eğitimler düzenleyerek ortadan kalktığını biliyoruz. Bizlerin amacı; bu eğitimler sayesinde sizleri görevlerinizde sıfır hata ile sağlıklı bir şekilde işlerinizden evlerinize dönmeyi sağlamak. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Sertifika teslim töreninde konuşan MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Atıksu arıtma tesislerinde çalışan arkadaşlarımız çok riskli iş grubunda yer almaktadır. Bizlerin önceliği her zaman çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığıdır. En çok istediğimiz şey çalışanlarımızın bizden daha çok kendilerini düşünmeleridir. Önce güvenliğinizi siz sağlayacaksınız. İşinizi yaparken evlerinizde sizleri bekleyenleri düşünün. Önceliğiniz bu olsun. Hiçbir zaman kendinizi riske atmayın. Bu eğitimde işbirliği gerçekleştirdiğimiz Manisa Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.