MASKİ ve MCBÜ el ele eğitime desteğe

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2018 - 17:19, Güncelleme: 31.01.2018 - 17:19
 

MASKİ ve MCBÜ el ele eğitime desteğe

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MCBÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katılarak, bölümde yetiştirilen mühendislerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek konular hakkında...
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MCBÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katılarak, bölümde yetiştirilen mühendislerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek konular hakkında istişare gerçekleştirdi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çeşitli eğitim kurumlarınca düzenlenen organizasyonlarda önemli bir paydaş olarak yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bölüm ve mezun kalitesini arttırmak amacıyla izlenebilecek yol haritaları değerlendirilerek, fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya ayrıca, MCBÜ Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı, İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi ile üniversitede görevli öğretim görevlileri ve özel sektör temsilcileri de katılım gösterdi.Toplantıda, bünyesinde çok sayıda mühendis istihdam eden MASKİ’nin de akreditasyon yoluyla öğrencilerin gelişimlerine değerli katkılar sağlayacağı ifade edildi. İl genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarından faydalanan öğrencilerin, uygulama alanına ilişkin bilgi ve deneyimlerini pekiştirmesi açısından da, Manisa’nın ilk ve tek Genel Müdürlüğü olan MASKİ’nin önemli bir yere sahip olduğu vurgulandı.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Genel Müdürlüğümüz, tamamen teknik bir alandan, 17 ilçeye ait altyapı işlerinden sorumlu bulunmasından ötürü çok sayıda inşaat mühendisine istihdam sağlamaktadır. Gerek MCBÜ mezunu, gerekse Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde eğitim görmüş mühendis arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Dolayısıyla, söz konusu alanda çok fazla gözlem yapabilme imkanımız oluyor. Bu anlamda, bu konu hakkında birlikte izleyebileceğimiz yolları görüşmek ve fikirlerimizi almak amacıyla bizleri bu organizasyona dahil eden değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin gelişim ve ilerlemesine katkı sağlayacak her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya daima hazırız” dedi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MCBÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katılarak, bölümde yetiştirilen mühendislerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek konular hakkında...

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, MCBÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katılarak, bölümde yetiştirilen mühendislerin mesleki gelişimlerine katkı sağlayabilecek konular hakkında istişare gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, çeşitli eğitim kurumlarınca düzenlenen organizasyonlarda önemli bir paydaş olarak yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü 9. Endüstri Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bölüm ve mezun kalitesini arttırmak amacıyla izlenebilecek yol haritaları değerlendirilerek, fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıya ayrıca, MCBÜ Yüksek Öğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı, İnşaat Mühendisleri Odası yönetimi ile üniversitede görevli öğretim görevlileri ve özel sektör temsilcileri de katılım gösterdi.

Toplantıda, bünyesinde çok sayıda mühendis istihdam eden MASKİ’nin de akreditasyon yoluyla öğrencilerin gelişimlerine değerli katkılar sağlayacağı ifade edildi. İl genelinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarından faydalanan öğrencilerin, uygulama alanına ilişkin bilgi ve deneyimlerini pekiştirmesi açısından da, Manisa’nın ilk ve tek Genel Müdürlüğü olan MASKİ’nin önemli bir yere sahip olduğu vurgulandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, “Genel Müdürlüğümüz, tamamen teknik bir alandan, 17 ilçeye ait altyapı işlerinden sorumlu bulunmasından ötürü çok sayıda inşaat mühendisine istihdam sağlamaktadır. Gerek MCBÜ mezunu, gerekse Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde eğitim görmüş mühendis arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Dolayısıyla, söz konusu alanda çok fazla gözlem yapabilme imkanımız oluyor. Bu anlamda, bu konu hakkında birlikte izleyebileceğimiz yolları görüşmek ve fikirlerimizi almak amacıyla bizleri bu organizasyona dahil eden değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin gelişim ve ilerlemesine katkı sağlayacak her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya daima hazırız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.