MASKİ’den dolandırıcılığa karşı uyarı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 15:45, Güncelleme: 17.11.2016 - 15:45
 

MASKİ’den dolandırıcılığa karşı uyarı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Vatandaşlara Telefonla Ulaşan Ve Maski Su Arıza Biriminden Olduklarını Söyleyerek Şahsi Veriler Ve Evde Bulunan Kişilerle İlgili Bilgi Almaya Çalişan Dolandırıcılara Karşı Uyardı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara telefonla ulaşan ve MASKİ su arıza biriminden olduklarını söyleyerek şahsi veriler ve evde bulunan kişilerle ilgili bilgi almaya çalışan dolandırıcılara karşı uyardı.MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’daki vatandaşların Alo 185 Çözüm Merkezi üzerinden alınan dolandırıcı ihbarı üzerine kamuoyuna açıklama yaptı. Abonelere telefon yoluyla ulaşan ve MASKİ su arıza biriminden olduklarını söyleyerek o esnada evde kimlerin bulunduğu ile ilgili bilgi almaya çalışan dolandırıcılara karşı uyaran MASKİ, bu gibi kişilere itibar edilmemesi gerektiğini önemle belirtti. MASKİ’nin su arıza biriminin vatandaşın talebi üzerine müdahalede bulunduğunun altını çizen MASKİ, öncesinde telefonla bilgi alma şeklinde bir uygulamalarının olmadığını vurguladı. MASKİ, bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşları temkinli davranmaları ve telefon yoluyla kişisel bilgi aktarımında dikkatli olarak, söz konusu çağrılara itibar etmemeleri konusunda uyardı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (maski) Genel Müdürlüğü, Vatandaşlara Telefonla Ulaşan Ve Maski Su Arıza Biriminden Olduklarını Söyleyerek Şahsi Veriler Ve Evde Bulunan Kişilerle İlgili Bilgi Almaya Çalişan Dolandırıcılara Karşı Uyardı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşlara telefonla ulaşan ve MASKİ su arıza biriminden olduklarını söyleyerek şahsi veriler ve evde bulunan kişilerle ilgili bilgi almaya çalışan dolandırıcılara karşı uyardı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’daki vatandaşların Alo 185 Çözüm Merkezi üzerinden alınan dolandırıcı ihbarı üzerine kamuoyuna açıklama yaptı. Abonelere telefon yoluyla ulaşan ve MASKİ su arıza biriminden olduklarını söyleyerek o esnada evde kimlerin bulunduğu ile ilgili bilgi almaya çalışan dolandırıcılara karşı uyaran MASKİ, bu gibi kişilere itibar edilmemesi gerektiğini önemle belirtti. MASKİ’nin su arıza biriminin vatandaşın talebi üzerine müdahalede bulunduğunun altını çizen MASKİ, öncesinde telefonla bilgi alma şeklinde bir uygulamalarının olmadığını vurguladı. MASKİ, bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşları temkinli davranmaları ve telefon yoluyla kişisel bilgi aktarımında dikkatli olarak, söz konusu çağrılara itibar etmemeleri konusunda uyardı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.