MASKİ’den mahallelinin talebine anında yanıt

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 15:16, Güncelleme: 27.03.2017 - 15:16
 

MASKİ’den mahallelinin talebine anında yanıt

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesi sakinlerinin talebine 24 saat içinde geri dönerek mahallede bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon...
MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesi sakinlerinin talebine 24 saat içinde geri dönerek mahallede bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü dere temizlik çalışmalarıyla taşkın riskini ortadan kaldırmanın yanı sıra, kötü koku ve haşere oluşumunun da önüne geçiyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinin dere temizlik talebine hızla cevap veren MASKİ, mahallenin önemli bir sorununun önüne geçti. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmayla derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde tamamlanan çalışma sayesinde taşkın sorunu ve kötü kokudan kurtulan mahalle sakinleri MASKİ’ye teşekkür etti. Karaağaçlı mahalle sakinlerinden Sait Adıyaman, “Yağmur yağdığı zaman deremizin suları, içindeki pislikler yüzünden taşıyordu. Durumu muhtarımıza bildirdik, o da MASKİ’ye müracaat etmiş. Allah razı olsun, 24 saat içinde bütün hizmetimizi gördüler. Deremiz temizlendi. Mahallemiz şuan daha sağlıklı oldu. Çok memnunuz, yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesi sakinlerinin talebine 24 saat içinde geri dönerek mahallede bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon...

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesi Karaağaçlı Mahallesi sakinlerinin talebine 24 saat içinde geri dönerek mahallede bulunan derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü dere temizlik çalışmalarıyla taşkın riskini ortadan kaldırmanın yanı sıra, kötü koku ve haşere oluşumunun da önüne geçiyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesinin dere temizlik talebine hızla cevap veren MASKİ, mahallenin önemli bir sorununun önüne geçti. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmayla derede 2 kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirildi. Kısa süre içerisinde tamamlanan çalışma sayesinde taşkın sorunu ve kötü kokudan kurtulan mahalle sakinleri MASKİ’ye teşekkür etti.

Karaağaçlı mahalle sakinlerinden Sait Adıyaman, “Yağmur yağdığı zaman deremizin suları, içindeki pislikler yüzünden taşıyordu. Durumu muhtarımıza bildirdik, o da MASKİ’ye müracaat etmiş. Allah razı olsun, 24 saat içinde bütün hizmetimizi gördüler. Deremiz temizlendi. Mahallemiz şuan daha sağlıklı oldu. Çok memnunuz, yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.