MASKİ’den personele dezenfeksiyon eğitimi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2016 - 17:53, Güncelleme: 04.12.2016 - 17:53
 

MASKİ’den personele dezenfeksiyon eğitimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini daha da artırmak amacıyla ilçelerde görev yapan personele klor dezenfeksiyon eğitimi verdi.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini daha da artırmak amacıyla ilçelerde görev yapan personele klor dezenfeksiyon eğitimi verdi.MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara daha sağlıklı içme ve kullanma suyu ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesindeki mobil cihazlar ile içme sularındaki dezenfeksiyon dijital olarak takip ediliyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay’ın talebi doğrultusunda, Su Arıtma Kalite Şube Müdürlüğü yetkili personelleri tarafından ilçelerde görevli içme suyu dezenfeksiyon sistemlerinden sorumlu personellere bilgilendirme yapıldı. Toplantıda personellere içme ve kullanma sularının dezenfeksiyonunun önemi ve içme suyu depolarında kontrollerin nasıl yapılması konusunda bilgiler aktarıldı. Personellere sudan bulaşan virüslerin; tifo, dizanteri, kolera, A ve E tipi sarılık gibi hastalıklara sebebiyet vermemesi için yapılan toplantının düzenli aralıklarla devam edeceğinin belirtilmesinin ardından toplantı sona erdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini daha da artırmak amacıyla ilçelerde görev yapan personele klor dezenfeksiyon eğitimi verdi.MASKİ Genel...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesindeki içme suyu kalitesini daha da artırmak amacıyla ilçelerde görev yapan personele klor dezenfeksiyon eğitimi verdi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki vatandaşlara daha sağlıklı içme ve kullanma suyu ulaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesindeki mobil cihazlar ile içme sularındaki dezenfeksiyon dijital olarak takip ediliyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay’ın talebi doğrultusunda, Su Arıtma Kalite Şube Müdürlüğü yetkili personelleri tarafından ilçelerde görevli içme suyu dezenfeksiyon sistemlerinden sorumlu personellere bilgilendirme yapıldı. Toplantıda personellere içme ve kullanma sularının dezenfeksiyonunun önemi ve içme suyu depolarında kontrollerin nasıl yapılması konusunda bilgiler aktarıldı. Personellere sudan bulaşan virüslerin; tifo, dizanteri, kolera, A ve E tipi sarılık gibi hastalıklara sebebiyet vermemesi için yapılan toplantının düzenli aralıklarla devam edeceğinin belirtilmesinin ardından toplantı sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.