MASKİ’den taşkınlara karşı önlem

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 17:44, Güncelleme: 17.11.2016 - 17:44
 

MASKİ’den taşkınlara karşı önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçes Konurca Mahallesi ile Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi arasındaki geçişi sağlayan alanda menfez imalatı gerçekleştirerek yağışlı havalarda...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçes Konurca Mahallesi ile Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi arasındaki geçişi sağlayan alanda menfez imalatı gerçekleştirerek yağışlı havalarda taşkınların yaşandığı noktayı kontrol altına aldı.MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların can güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Kula Konurca Mahallesi sakinlerinden gelen talep sonrası incelemelerde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahallede bulunan kuru derede 16 metre uzunluğunda kutu menfez inşa etti. Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’ne geçişi de sağlayan alandaki menfez ile, bu güzergahı kullanan vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntı da ortadan kaldırıldı. Aşırı yağışlarda taşkınlara neden olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden dere, MASKİ’nin çalışmaları sayesinde güvenli bir hale getirildi. Konurca Mahalle Muhtarı Arif Telli, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallede inşa edilen sulama göletine geçişin de artık daha kolay olacağını ifade ederek,yapılan menfez çalışması için MASKİ’ye teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçes Konurca Mahallesi ile Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi arasındaki geçişi sağlayan alanda menfez imalatı gerçekleştirerek yağışlı havalarda...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Kula ilçes Konurca Mahallesi ile Alaşehir ilçesi Tepeköy Mahallesi arasındaki geçişi sağlayan alanda menfez imalatı gerçekleştirerek yağışlı havalarda taşkınların yaşandığı noktayı kontrol altına aldı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların can güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Kula Konurca Mahallesi sakinlerinden gelen talep sonrası incelemelerde bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, mahallede bulunan kuru derede 16 metre uzunluğunda kutu menfez inşa etti. Alaşehir ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’ne geçişi de sağlayan alandaki menfez ile, bu güzergahı kullanan vatandaşların yağışlı havalarda yaşadığı sıkıntı da ortadan kaldırıldı. Aşırı yağışlarda taşkınlara neden olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden dere, MASKİ’nin çalışmaları sayesinde güvenli bir hale getirildi. Konurca Mahalle Muhtarı Arif Telli, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallede inşa edilen sulama göletine geçişin de artık daha kolay olacağını ifade ederek,yapılan menfez çalışması için MASKİ’ye teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.