MASKİ’nin 13 buçuk milyonluk fabrikası yükseliyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2018 - 16:53, Güncelleme: 12.03.2018 - 16:53
 

MASKİ’nin 13 buçuk milyonluk fabrikası yükseliyor

MASKİ Genel Müdürlüğünün, il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında kullandığı malzemeleri daha çabuk temin etmek için 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında betonarme...
MASKİ Genel Müdürlüğünün, il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında kullandığı malzemeleri daha çabuk temin etmek için 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında betonarme imalatlar noktalandı.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımlarında hız kesmiyor. İl genelinde eski ve sağlıksız altyapı bırakmamak adına yoğun mesai harcayan idare 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile ‘Altyapı ve Üstyapı Beton Boru Mamülleri Üretim Tesisi’ inşa ediyor. Yürütülen altyapı çalışmalarında kullanılan malzemelere daha hızlı bir şekilde ulaşılmasına olanak verecek olan fabrika sayesinde ayrıca ekonomik anlamda da büyük tasarruf sağlanacak. Bu kapsamda, Salihli’nin Durasıllı Mahallesinde inşa edilen tesiste betonarme imalatlar tamamlandı. Tesiste elektrik aksamları ile makine montajları büyük bir hızla devam ediyor.MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde büyük çaplı alt ve üstyapı çalışmalarına hayat verdiklerini ifade ederek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, il genelinde sağlıklı altyapılar inşa edilmesine büyük önem veriyor. Biz de idare olarak büyük bir hızla 17 ilçemizde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızdaki ivmeyi daha da yukarılara çekmek için idaremiz bünyesinde beton boru ve kilit parke taşı imal edeceğimiz bir fabrika inşa ediyoruz. Fabrikamız faaliyete girdiğinde alt ve üst yapı çalışmalarımız daha da hızlanacak. Hedefimiz il genelinde bin 88 mahallenin altyapısını sağlıklı hale getirmek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisalılar için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
MASKİ Genel Müdürlüğünün, il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında kullandığı malzemeleri daha çabuk temin etmek için 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında betonarme...

MASKİ Genel Müdürlüğünün, il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarında kullandığı malzemeleri daha çabuk temin etmek için 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile inşa etmeye başladığı beton boru ve kilit parke taşı fabrikasında betonarme imalatlar noktalandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yatırımlarında hız kesmiyor. İl genelinde eski ve sağlıksız altyapı bırakmamak adına yoğun mesai harcayan idare 13 buçuk milyon TL yatırım bedeli ile ‘Altyapı ve Üstyapı Beton Boru Mamülleri Üretim Tesisi’ inşa ediyor. Yürütülen altyapı çalışmalarında kullanılan malzemelere daha hızlı bir şekilde ulaşılmasına olanak verecek olan fabrika sayesinde ayrıca ekonomik anlamda da büyük tasarruf sağlanacak. Bu kapsamda, Salihli’nin Durasıllı Mahallesinde inşa edilen tesiste betonarme imalatlar tamamlandı. Tesiste elektrik aksamları ile makine montajları büyük bir hızla devam ediyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde büyük çaplı alt ve üstyapı çalışmalarına hayat verdiklerini ifade ederek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, il genelinde sağlıklı altyapılar inşa edilmesine büyük önem veriyor. Biz de idare olarak büyük bir hızla 17 ilçemizde yatırımlarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızdaki ivmeyi daha da yukarılara çekmek için idaremiz bünyesinde beton boru ve kilit parke taşı imal edeceğimiz bir fabrika inşa ediyoruz. Fabrikamız faaliyete girdiğinde alt ve üst yapı çalışmalarımız daha da hızlanacak. Hedefimiz il genelinde bin 88 mahallenin altyapısını sağlıklı hale getirmek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Manisalılar için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.