MCBÜ ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında protokol

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.01.2018 - 17:42
 

MCBÜ ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında protokol

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörlüğü ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında iyi niyet protokolü imzalandıMÜSİAD Manisa Şubesi Başkan Vekili Abdullah Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, iyi niyet protokolü...
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörlüğü ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında iyi niyet protokolü imzalandıMÜSİAD Manisa Şubesi Başkan Vekili Abdullah Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, iyi niyet protokolü imzalamak üzere, MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, MCBÜ İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Yalınız ve MCBÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın ile bir araya geldi.Ziyarette “İş Yeri Uygulama Eğitimi” kapsamında, MÜSİAD bünyesinde eğitim görecek MCBÜ öğrencilerinin kazanacağı tecrübenin, hem kendileri hem de Türkiye için önemi değerlendirildi. Prof. Dr. Kenan Yalınız protokolle ilgili bilgi vererek, “İmzalanan protokol, öğrencilerimizin üniversitede kazandıkları teorik ve pratik bilgileri, ‘İş Yeri Uygulama Eğitimi’ adı altında, öğrenim hayatlarının son döneminde iş yerlerinde yapacakları 15 haftalık tam zamanlı uygulamalı eğitim ile pekiştirmelerini sağlıyor. Protokolün en önemli amacı ise, öğrencilerimizin bilgilerini MÜSİAD üyelerinin tecrübeleriyle birleştirmelerini sağlamak ve Türkiyemizin geleceği için uygulama becerisi yüksek, nitelikli insan sayısını artırmaktır” diye konuştu.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörlüğü ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında iyi niyet protokolü imzalandıMÜSİAD Manisa Şubesi Başkan Vekili Abdullah Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, iyi niyet protokolü...

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörlüğü ile MÜSİAD Manisa Şubesi arasında iyi niyet protokolü imzalandı

MÜSİAD Manisa Şubesi Başkan Vekili Abdullah Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, iyi niyet protokolü imzalamak üzere, MCBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, MCBÜ İş Yeri Uygulama Eğitimi Koordinatörü Prof. Dr. Kenan Yalınız ve MCBÜSEM Müdürü Doç. Dr. Mahmut Karğın ile bir araya geldi.

Ziyarette “İş Yeri Uygulama Eğitimi” kapsamında, MÜSİAD bünyesinde eğitim görecek MCBÜ öğrencilerinin kazanacağı tecrübenin, hem kendileri hem de Türkiye için önemi değerlendirildi. Prof. Dr. Kenan Yalınız protokolle ilgili bilgi vererek, “İmzalanan protokol, öğrencilerimizin üniversitede kazandıkları teorik ve pratik bilgileri, ‘İş Yeri Uygulama Eğitimi’ adı altında, öğrenim hayatlarının son döneminde iş yerlerinde yapacakları 15 haftalık tam zamanlı uygulamalı eğitim ile pekiştirmelerini sağlıyor. Protokolün en önemli amacı ise, öğrencilerimizin bilgilerini MÜSİAD üyelerinin tecrübeleriyle birleştirmelerini sağlamak ve Türkiyemizin geleceği için uygulama becerisi yüksek, nitelikli insan sayısını artırmaktır” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.