Mehmetçik’ten Başkan Kayda’ya plaketli teşekkür

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2018 - 13:44, Güncelleme: 18.04.2018 - 13:44
 

Mehmetçik’ten Başkan Kayda’ya plaketli teşekkür

Geçtiğimiz günlerde Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı esnafının işbirliğinde, Afrin’de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerlere gönderilen yardım paketleri nedeniyle, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından...
Geçtiğimiz günlerde Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı esnafının işbirliğinde, Afrin’de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerlere gönderilen yardım paketleri nedeniyle, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür geldi.Bu kapsamda Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız, amcası Ahmet Ayyıldız ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Piyade Uzman Çavuş Ayyıldız, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına teslim edilen yardımlardan dolayı teşekkür ve selamlarını yollayan Piyade Üsteğmen Görkem Nurettin Öztürk’ün gönderdiği plaket ve çiçeği takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız ve amcası Ahmet Ayyıldız’a teşekkür ederek, “Sizlerin sayesinde huzurlu bir şekilde buralarda yaşıyoruz. Allah askerlerimizi ve polisimizi korusun, yar ve yardımcısı olsun. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı esnafının işbirliğinde, Afrin’de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerlere gönderilen yardım paketleri nedeniyle, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından...

Geçtiğimiz günlerde Salihli Belediyesi ve Bedesten Çarşısı esnafının işbirliğinde, Afrin’de sınır güvenliğini korumak için mücadele eden askerlere gönderilen yardım paketleri nedeniyle, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığından Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür geldi.

Bu kapsamda Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız, amcası Ahmet Ayyıldız ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Piyade Uzman Çavuş Ayyıldız, Diyarbakır 16. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına teslim edilen yardımlardan dolayı teşekkür ve selamlarını yollayan Piyade Üsteğmen Görkem Nurettin Öztürk’ün gönderdiği plaket ve çiçeği takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, Piyade Uzman Çavuş Halil Ayyıldız ve amcası Ahmet Ayyıldız’a teşekkür ederek, “Sizlerin sayesinde huzurlu bir şekilde buralarda yaşıyoruz. Allah askerlerimizi ve polisimizi korusun, yar ve yardımcısı olsun. Sizler için ne yapsak azdır” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.