Mesir Tabiat Parkı yakında açılıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2016 - 16:40, Güncelleme: 18.11.2016 - 16:40
 

Mesir Tabiat Parkı yakında açılıyor

Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine açacağı Mesir Tabiat Parkında incelemede bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Sportif, kültürel ve günlük aktivitelerin rahatlıkla yapılabileceği Mesir Tabiat Parkı’nın birinci...
Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine açacağı Mesir Tabiat Parkında incelemede bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Sportif, kültürel ve günlük aktivitelerin rahatlıkla yapılabileceği Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını yılsonuna kadar bitireceğiz” dedi.Yunusemre Belediyesi, kültürel ve sosyal tesis olarak vatandaşların faydalanabileceği bir alanı daha Manisa’ya kazandırıyor. Uncubozköy Mahallesinin üst tarafında bulunan 150 dönümlük Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabı yılsonuna kadar vatandaşların hizmetine sunulacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı’nda incelemede bulundu. Başkan Çerçi’ye Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata ile Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı da eşlik etti.Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabının yılsonuna kadar tamamlanacağını belirterek “Uncubozköy’ün üst tarafında Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını bitirmek üzereyiz. Mesir Tabiat Parkının üst kısmında kalan 150 dönümlük alanın büyük bölümünde ciddi bir proje uygulamasına başlayacağız. O kısım ikinci etap olacak. Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını ise yılbaşına kadar bitireceğiz. Burası halkımızın çoluk çocuğu ile gelerek güzel vakit geçirebileceği, gezip görebileceği, çocukların oyun oynayabileceği bir alan olarak halkımızın hizmetine sunuluyor. İkinci etabın da tamamlanmasının ardından 150 dönümlük Mesir Tabiat Parkı, tüm Manisalılara hitap edecek çok güzel bir alan olacak” şeklinde konuştu.
Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine açacağı Mesir Tabiat Parkında incelemede bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Sportif, kültürel ve günlük aktivitelerin rahatlıkla yapılabileceği Mesir Tabiat Parkı’nın birinci...
Yunusemre Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine açacağı Mesir Tabiat Parkında incelemede bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Sportif, kültürel ve günlük aktivitelerin rahatlıkla yapılabileceği Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını yılsonuna kadar bitireceğiz” dedi.
Yunusemre Belediyesi, kültürel ve sosyal tesis olarak vatandaşların faydalanabileceği bir alanı daha Manisa’ya kazandırıyor. Uncubozköy Mahallesinin üst tarafında bulunan 150 dönümlük Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabı yılsonuna kadar vatandaşların hizmetine sunulacak. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı’nda incelemede bulundu. Başkan Çerçi’ye Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata ile Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı da eşlik etti.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabının yılsonuna kadar tamamlanacağını belirterek “Uncubozköy’ün üst tarafında Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını bitirmek üzereyiz. Mesir Tabiat Parkının üst kısmında kalan 150 dönümlük alanın büyük bölümünde ciddi bir proje uygulamasına başlayacağız. O kısım ikinci etap olacak. Mesir Tabiat Parkı’nın birinci etabını ise yılbaşına kadar bitireceğiz. Burası halkımızın çoluk çocuğu ile gelerek güzel vakit geçirebileceği, gezip görebileceği, çocukların oyun oynayabileceği bir alan olarak halkımızın hizmetine sunuluyor. İkinci etabın da tamamlanmasının ardından 150 dönümlük Mesir Tabiat Parkı, tüm Manisalılara hitap edecek çok güzel bir alan olacak” şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.