MESOB Başkanı Geriter Akhisar Stadını çok beğendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2018 - 13:03, Güncelleme: 03.02.2018 - 13:03
 

MESOB Başkanı Geriter Akhisar Stadını çok beğendi

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter bir dizi program için gittiği Akhisar ilçesinde açılışı geçtiğimiz haftalarda yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu da inceledi. Stadın yapımında emeği geçenlere...
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter bir dizi program için gittiği Akhisar ilçesinde açılışı geçtiğimiz haftalarda yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu da inceledi. Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Geriter, stadın ilçe esnafına da katkı sağlayacağını söyledi.MESOB Başkanı Hasan Geriter bu sezon Süper Lig’de 6’ncı yılının yaşayan Teleset Mobilya Akhisarspor için yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda incelemelerde bulundu. Stadı gezen ve oldukça beğenen Başkan Geriter ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı: "12 bin 95 kişilik kapasitesi ile Akhisarımızın ihtiyacını karşılayabilecek bir stat olmuş. İleride ihtiyacın artırması halinde 2. kat tribün yapılabilecek şekilde olduğunu gördüm. Çok daha önce yapılması gereken bir hizmete Akhisarımız nihayet kavuştu. Burada oynanacak maçların Akhisar esnaf ve sanatlarına hareket getireceğine inanıyorum. Teleset Mobilya Akhisarspor’un Süper Ligde oynaması maalesef bugüne kadar ilçeye bir katkı sağlamıyordu. Çünkü maç oynamak için yeterli kapasiteye sahip bir stadı yoktu ve maçlarını Manisa’da oynuyorlardı. Bugün burada böyle bir tesisin açılması sonrasında Akhisarlı esnaf kardeşimizde gereken payını alacaktır. Bu bizi son derece memnun eden bir çalışma. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter bir dizi program için gittiği Akhisar ilçesinde açılışı geçtiğimiz haftalarda yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu da inceledi. Stadın yapımında emeği geçenlere...

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter bir dizi program için gittiği Akhisar ilçesinde açılışı geçtiğimiz haftalarda yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunu da inceledi. Stadın yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Geriter, stadın ilçe esnafına da katkı sağlayacağını söyledi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter bu sezon Süper Lig’de 6’ncı yılının yaşayan Teleset Mobilya Akhisarspor için yapılan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumunda incelemelerde bulundu. Stadı gezen ve oldukça beğenen Başkan Geriter ziyaret sonrasında şu açıklamayı yaptı: "12 bin 95 kişilik kapasitesi ile Akhisarımızın ihtiyacını karşılayabilecek bir stat olmuş. İleride ihtiyacın artırması halinde 2. kat tribün yapılabilecek şekilde olduğunu gördüm. Çok daha önce yapılması gereken bir hizmete Akhisarımız nihayet kavuştu. Burada oynanacak maçların Akhisar esnaf ve sanatlarına hareket getireceğine inanıyorum. Teleset Mobilya Akhisarspor’un Süper Ligde oynaması maalesef bugüne kadar ilçeye bir katkı sağlamıyordu. Çünkü maç oynamak için yeterli kapasiteye sahip bir stadı yoktu ve maçlarını Manisa’da oynuyorlardı. Bugün burada böyle bir tesisin açılması sonrasında Akhisarlı esnaf kardeşimizde gereken payını alacaktır. Bu bizi son derece memnun eden bir çalışma. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.