Mevsimlik tarım işçilerine maske dağıtıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.05.2020 - 13:43, Güncelleme: 13.05.2020 - 13:43
 

Mevsimlik tarım işçilerine maske dağıtıldı

YENİ TİP KORONAVİRÜSLE (KOVİD-19) MÜCADELE KAPSAMINDA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖNDERİLEN MASKELER MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDEKİ 3 BİN MEVSİMLİK İŞÇİYE DAĞITILDI.
Yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gönderilen maskeler Manisa’nın Salihli ilçesindeki 3 bin mevsimlik işçiye dağıtıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Ege Bölgesi’nin en önemli ovalarından Salihli Ovasındaki tarımsal faaliyetlerde çalışmak amacıyla, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden izinli mevsimlik işçi geldi. Mevsimlik işçilere dağıtılmak üzere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Salihli’ye maske gönderildi. Maskeler yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Salihli’deki yaklaşık 3 bin mevsimlik işçiye dağıtıldı. Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç tarafından tarla tarla gezilerek mevsimlik işçilere maskeleri ulaştırıldı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Demir, maske dağıtımlarının mahalle mahalle mevsimlik işçilere devam edeceğini belirtti.
YENİ TİP KORONAVİRÜSLE (KOVİD-19) MÜCADELE KAPSAMINDA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖNDERİLEN MASKELER MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDEKİ 3 BİN MEVSİMLİK İŞÇİYE DAĞITILDI.

Yeni tip korona virüsle (Covid-19) mücadele kapsamında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gönderilen maskeler Manisa’nın Salihli ilçesindeki 3 bin mevsimlik işçiye dağıtıldı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ege Bölgesi’nin en önemli ovalarından Salihli Ovasındaki tarımsal faaliyetlerde çalışmak amacıyla, özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden izinli mevsimlik işçi geldi. Mevsimlik işçilere dağıtılmak üzere Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından, Salihli’ye maske gönderildi. Maskeler yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında Salihli’deki yaklaşık 3 bin mevsimlik işçiye dağıtıldı.

Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ali Demir, Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ve Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç tarafından tarla tarla gezilerek mevsimlik işçilere maskeleri ulaştırıldı.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Demir, maske dağıtımlarının mahalle mahalle mevsimlik işçilere devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.