Mezarlıklar çiçek açtı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2016 - 09:30, Güncelleme: 21.11.2016 - 09:30
 

Mezarlıklar çiçek açtı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü bakım onarım çalışmaları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü bakım onarım çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ebedi istirahatgahlarda sürdürülen çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Genç, “Soma ve Kırkağaç mezarlıklarımızda peyzaj, bakım onarım çalışmalarının ilk etabını bitirdik. Soma Maden Şehitliği’nin maneviyatına uygun bir şekilde gerekli çalışmalar yapıldı. Mezarlıklarımızın içinde bulunan hayır çeşmelerinin de tadilatını gerçekleştirdik. Peyzaj çalışmaları da mezarlıklarımızda güzel bir görüntü sağladı. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması yaptı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü bakım onarım çalışmaları...
Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması yaptı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü bakım onarım çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Soma ve Kırkağaç mezarlıklarında bakım onarım ve peyzaj çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ebedi istirahatgahlarda sürdürülen çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Genç, “Soma ve Kırkağaç mezarlıklarımızda peyzaj, bakım onarım çalışmalarının ilk etabını bitirdik. Soma Maden Şehitliği’nin maneviyatına uygun bir şekilde gerekli çalışmalar yapıldı. Mezarlıklarımızın içinde bulunan hayır çeşmelerinin de tadilatını gerçekleştirdik. Peyzaj çalışmaları da mezarlıklarımızda güzel bir görüntü sağladı. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.