Mezarlıklarda bayram hazırlığı başladı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2019 - 10:17, Güncelleme: 09.07.2019 - 10:17
 

Mezarlıklarda bayram hazırlığı başladı

Kurban Bayramı Öncesinde İl Genelindeki Tüm Mezarlıkların Temizliği İçin Yoğun Çaba Gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Bakım, Onarım, İlaçlama Ve Temizlik Çalişmalarina Hız Verdi.
Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki tüm mezarlıkların temizliği için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, bakım, onarım, ilaçlama ve temizlik çalışmalarına hız verdi. Mezarlıkların düzeni ve temizliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, merkez ve ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına Kurban Bayramı öncesinde hız verdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her bayram öncesi olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile merkez ve tüm ilçe mezarlıklarında temizlik çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda tüm mahallelerimizin mezarlıklarında bayram öncesi vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini huzur ve güven içinde yapabilmesi için yabancı ot temizliği çalışmaları başlattık” dedi.
Kurban Bayramı Öncesinde İl Genelindeki Tüm Mezarlıkların Temizliği İçin Yoğun Çaba Gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Ekipleri, Bakım, Onarım, İlaçlama Ve Temizlik Çalişmalarina Hız Verdi.

Kurban Bayramı öncesinde il genelindeki tüm mezarlıkların temizliği için yoğun çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, bakım, onarım, ilaçlama ve temizlik çalışmalarına hız verdi.

Mezarlıkların düzeni ve temizliği noktasında çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, merkez ve ilçe mezarlıklarındaki çalışmalarına Kurban Bayramı öncesinde hız verdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Cevdet Üstündağ, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her bayram öncesi olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile merkez ve tüm ilçe mezarlıklarında temizlik çalışmalarına hız verdik. Bu kapsamda tüm mahallelerimizin mezarlıklarında bayram öncesi vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini huzur ve güven içinde yapabilmesi için yabancı ot temizliği çalışmaları başlattık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.