Mezarlıkların bakımları sürüyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2016 - 12:34, Güncelleme: 20.11.2016 - 12:34
 

Mezarlıkların bakımları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayatını kaybeden Turgutlulu şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarlığına bakım yaptı. Ayrıca ekipler, şehidin naaşının da bulunduğu Baktırlı Mezarlığının giriş yolunu kilit parke...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayatını kaybeden Turgutlulu şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarlığına bakım yaptı. Ayrıca ekipler, şehidin naaşının da bulunduğu Baktırlı Mezarlığının giriş yolunu kilit parke taşı ile kapladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde mezarlıklarda sürdürdüğü çalışmalar ile vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Baktırlı Mahallesi mezarlığına da bakım yapıldı. Baktırlı Mahallesinin giriş yolu kilit parke taşı ile kaplanarak, tozdan ve çamurdan kurtarıldı. Bunun yanı sıra 2009 yılında aramızdan ayrılan şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarının yanındaki bayrağı da yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mezarlıklara gösterdiği özel ilginin kendilerini mutlu eden mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayatını kaybeden Turgutlulu şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarlığına bakım yaptı. Ayrıca ekipler, şehidin naaşının da bulunduğu Baktırlı Mezarlığının giriş yolunu kilit parke...
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2009 yılında hayatını kaybeden Turgutlulu şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarlığına bakım yaptı. Ayrıca ekipler, şehidin naaşının da bulunduğu Baktırlı Mezarlığının giriş yolunu kilit parke taşı ile kapladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde mezarlıklarda sürdürdüğü çalışmalar ile vatandaşların takdirini topluyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesi Baktırlı Mahallesi mezarlığına da bakım yapıldı. Baktırlı Mahallesinin giriş yolu kilit parke taşı ile kaplanarak, tozdan ve çamurdan kurtarıldı. Bunun yanı sıra 2009 yılında aramızdan ayrılan şehit Jandarma Er Ekrem Kaygısız’ın mezarının yanındaki bayrağı da yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin mezarlıklara gösterdiği özel ilginin kendilerini mutlu eden mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.