MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tanıtıldı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2016 - 16:02, Güncelleme: 13.11.2016 - 16:02
 

MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı tanıtıldı

Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi tarafından yeniden oluşturulan Manisa’nın 7 ilçe teşkilatından biri olan Şehzadeler İlçe Teşkilatının Tanıtım Toplantısı yapıldı.Ulupark Kafe’de yapılan tanıtım toplantısına MHP Grup Başkanvekili...
Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi tarafından yeniden oluşturulan Manisa’nın 7 ilçe teşkilatından biri olan Şehzadeler İlçe Teşkilatının Tanıtım Toplantısı yapıldı.Ulupark Kafe’de yapılan tanıtım toplantısına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın yanı sıra MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Murat Öner ve çok sayıda partili katıldı.Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, yeni yönetim kurulunu tanıtmasının ardından yaptığı konuşmasında, “İnşallah hep beraber şerefle aldığımız bu görevi şerefle teslim edeceğimiz güne kadar emin olun ki hiçbir ülküdaşımızı yolda bırakmayacağız. Tüm hamlelerimiz Milliyetçi Hareket partisinin ideolojik duruşu ve genel başkanımızın izinde olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ise tanıtım toplantısında Türk Milletinin hiçbir zaman esaret altında kalmadığını kaydederek şunları söyledi: “Türk Milleti hiçbir zaman esaret altında kalmayıp her zaman devlet yıkmış ve yeniden devlet kurmuştur. Bizim teşkilatlanmamız birinci olarak Manisa’da zafer kazanmamızın ilk adımıdır. Allah nasip ederse bu teşkilatlarla Milliyetçi Hareket Partisi hak ettiği yeri bulacaktır.”Şener Özten Başkanlığındaki MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:"Engin Altun, Murat Ünlü, Güldane Dörtbudak, Mesut Dalgıç, Boran Özseyhan, Mümin Yılmaz, Recep Özkan, Cem Gölpınar, Hasan Ali Özsoy, Muzaffer Gülsever, Mustafa Köroğlu, İbrahim Erdem, Murat Uzun, Mehmet Güzel, Burak Baysal, Nejat Özten, Mesut Bahadır Yavuz, Murat Ergümüş, İsmail Ertürk, Mehmet Fatih Özçelik, Rıfat Poyraz, Hakan Kölemenoğlu, Mustafa Akman, Halil Eğrioğlu, Yavuz Günel Şener Dura, Süleyman Günel, Serkan Boydak, Ali Tok, Halil Demir, Mustafa Kemal Ersoy."
Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi tarafından yeniden oluşturulan Manisa’nın 7 ilçe teşkilatından biri olan Şehzadeler İlçe Teşkilatının Tanıtım Toplantısı yapıldı.Ulupark Kafe’de yapılan tanıtım toplantısına MHP Grup Başkanvekili...
Geçtiğimiz hafta MHP Genel Merkezi tarafından yeniden oluşturulan Manisa’nın 7 ilçe teşkilatından biri olan Şehzadeler İlçe Teşkilatının Tanıtım Toplantısı yapıldı.
Ulupark Kafe’de yapılan tanıtım toplantısına MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ın yanı sıra MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Yunusemre İlçe Başkanı Buğra Çelikkanat, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Murat Öner ve çok sayıda partili katıldı.
Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, yeni yönetim kurulunu tanıtmasının ardından yaptığı konuşmasında, “İnşallah hep beraber şerefle aldığımız bu görevi şerefle teslim edeceğimiz güne kadar emin olun ki hiçbir ülküdaşımızı yolda bırakmayacağız. Tüm hamlelerimiz Milliyetçi Hareket partisinin ideolojik duruşu ve genel başkanımızın izinde olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ise tanıtım toplantısında Türk Milletinin hiçbir zaman esaret altında kalmadığını kaydederek şunları söyledi: “Türk Milleti hiçbir zaman esaret altında kalmayıp her zaman devlet yıkmış ve yeniden devlet kurmuştur. Bizim teşkilatlanmamız birinci olarak Manisa’da zafer kazanmamızın ilk adımıdır. Allah nasip ederse bu teşkilatlarla Milliyetçi Hareket Partisi hak ettiği yeri bulacaktır.”
Şener Özten Başkanlığındaki MHP Şehzadeler İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
"Engin Altun, Murat Ünlü, Güldane Dörtbudak, Mesut Dalgıç, Boran Özseyhan, Mümin Yılmaz, Recep Özkan, Cem Gölpınar, Hasan Ali Özsoy, Muzaffer Gülsever, Mustafa Köroğlu, İbrahim Erdem, Murat Uzun, Mehmet Güzel, Burak Baysal, Nejat Özten, Mesut Bahadır Yavuz, Murat Ergümüş, İsmail Ertürk, Mehmet Fatih Özçelik, Rıfat Poyraz, Hakan Kölemenoğlu, Mustafa Akman, Halil Eğrioğlu, Yavuz Günel Şener Dura, Süleyman Günel, Serkan Boydak, Ali Tok, Halil Demir, Mustafa Kemal Ersoy."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.