Minik karateciler sevincini Başkan Kayda ile paylaştı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2018 - 13:09, Güncelleme: 18.09.2018 - 13:09
 

Minik karateciler sevincini Başkan Kayda ile paylaştı

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ege İller arası Karate Şampiyonasında şampiyon olan Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı sporcularını ödüllendirdi.Antrenör Çilem Gençtürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Minik Yıldız...
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ege İller arası Karate Şampiyonasında şampiyon olan Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı sporcularını ödüllendirdi.Antrenör Çilem Gençtürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı İzmir’de düzenlenen ve 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunu Anma ve Ege İller arası Karate Şampiyonasında kazandığı 8 birincilik madalyası ile il şampiyonu oldu. Minik şampiyonlarda, kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret edip, şampiyonluk sevincini paylaştı.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, “Salihli’mizi her gittiğiniz müsabakalarda başarı ile temsil ettiğiniz için sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen Antrenörümüz Çilem Gençtürk’e ve sizleri yüreklendiren ailelerine teşekkür ediyorum. Eğitim ve spor hayatınızda başarılarınız daim olsun” dedi.Başkan Kayda ile paylaşan minik karatecilere ziyarette, Antrenör Çilem Gençtürk, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ile sporcu velileri eşlik etti.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ege İller arası Karate Şampiyonasında şampiyon olan Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı sporcularını ödüllendirdi.Antrenör Çilem Gençtürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Minik Yıldız...

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ege İller arası Karate Şampiyonasında şampiyon olan Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı sporcularını ödüllendirdi.

Antrenör Çilem Gençtürk yönetimindeki Salihli Belediyespor Minik Yıldız Karate Takımı İzmir’de düzenlenen ve 9 Eylül İzmir’in Kurtuluşunu Anma ve Ege İller arası Karate Şampiyonasında kazandığı 8 birincilik madalyası ile il şampiyonu oldu. Minik şampiyonlarda, kazandıkları kupa ve madalyalarla birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret edip, şampiyonluk sevincini paylaştı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, “Salihli’mizi her gittiğiniz müsabakalarda başarı ile temsil ettiğiniz için sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlerin yetişmesinde emeği geçen Antrenörümüz Çilem Gençtürk’e ve sizleri yüreklendiren ailelerine teşekkür ediyorum. Eğitim ve spor hayatınızda başarılarınız daim olsun” dedi.

Başkan Kayda ile paylaşan minik karatecilere ziyarette, Antrenör Çilem Gençtürk, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ile sporcu velileri eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.