Minik öğrenciler gazilerle buluştu

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2016 - 10:05, Güncelleme: 05.12.2016 - 10:05
 

Minik öğrenciler gazilerle buluştu

Kula Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ’Vatanseverlik’ temasını işlemek için Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Konuyla...
Kula Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ’Vatanseverlik’ temasını işlemek için Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Konuyla ilgili açıklama yapan Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, "Değerler Eğitimi Projesimizin bu ay konusu Vatanseverlikti. Bizler de bu bağlamda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte vatan sevgisinin sembollerinden olan gazilerimizi ziyaret ettik. Öğrencilerimizi gazilerle buluşturarak vatan, millet, bayrak sevgisini ve gazilik, şehitlik terimlerini daha iyi kavramalarını amaçladık. Bizler vatan uğrunda kanlarıyla destanlar yazan, şehitler ve gazilerle dolu bir milletin çocuklarıyız. Ecdadımızın bu vatan topraklarını bizlere nasıl emanet ettiğinin bilinci içerisindeyiz. Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanımıza ve diğer gazilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." dedi."Gaziler, destansı tarihimizin yaşayan abideleridir. Şehit ve gazi, toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Atalarımızın büyük fedakarlıklarla bize bıraktıkları vatanı hakkıyla ve vatan yaparak yaşamak bugün bizlere düşen önemli bir vefa borcudur" diyen Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Çocuklarımıza vatan sevgisi aşılayan eğitimcilere teşekkür ediyorum." dedi.
Kula Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ’Vatanseverlik’ temasını işlemek için Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Konuyla...
Kula Anaokulunun minik öğrencileri, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında ’Vatanseverlik’ temasını işlemek için Kula Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarete Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kula Anaokulu Müdürü Sedat Karakaya, "Değerler Eğitimi Projesimizin bu ay konusu Vatanseverlikti. Bizler de bu bağlamda öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte vatan sevgisinin sembollerinden olan gazilerimizi ziyaret ettik. Öğrencilerimizi gazilerle buluşturarak vatan, millet, bayrak sevgisini ve gazilik, şehitlik terimlerini daha iyi kavramalarını amaçladık. Bizler vatan uğrunda kanlarıyla destanlar yazan, şehitler ve gazilerle dolu bir milletin çocuklarıyız. Ecdadımızın bu vatan topraklarını bizlere nasıl emanet ettiğinin bilinci içerisindeyiz. Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanımıza ve diğer gazilerimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
"Gaziler, destansı tarihimizin yaşayan abideleridir. Şehit ve gazi, toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerdir. Atalarımızın büyük fedakarlıklarla bize bıraktıkları vatanı hakkıyla ve vatan yaparak yaşamak bugün bizlere düşen önemli bir vefa borcudur" diyen Kula Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Çürük ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, "Çocuklarımıza vatan sevgisi aşılayan eğitimcilere teşekkür ediyorum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.