Minik piyanistten uluslararası başarı

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2018 - 18:10, Güncelleme: 02.02.2018 - 18:10
 

Minik piyanistten uluslararası başarı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki minik piyanist Damla Ece Karataş, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen W.A. Mozart Uluslararası Piyano Yarışmasında 2. oldu.Uluslararası başarıya imza atan minik piyanist Karataş, Salihli Belediyesi...
Manisa’nın Salihli ilçesindeki minik piyanist Damla Ece Karataş, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen W.A. Mozart Uluslararası Piyano Yarışmasında 2. oldu.Uluslararası başarıya imza atan minik piyanist Karataş, Salihli Belediyesi Piyano Kursu Eğitmeni Gülmira Ustalar ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.Tiflis’te düzenlenen yarışmada 2. olan piyano ustası minik Damla Ece Karataş’ı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak yetenekli çocuklarımızın her zaman yanında olduk. Onların yetenekleri geliştirmek ve bu yetenekleri toplumumuza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne mutlu bizlere ki her yaştan topluma sanatçılar kazandırıyoruz. Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ettiği için onunla gurur duyuyorum. Sanat ve eğitim hayatında kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Manisa’nın Salihli ilçesindeki minik piyanist Damla Ece Karataş, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen W.A. Mozart Uluslararası Piyano Yarışmasında 2. oldu.Uluslararası başarıya imza atan minik piyanist Karataş, Salihli Belediyesi...

Manisa’nın Salihli ilçesindeki minik piyanist Damla Ece Karataş, Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen W.A. Mozart Uluslararası Piyano Yarışmasında 2. oldu.

Uluslararası başarıya imza atan minik piyanist Karataş, Salihli Belediyesi Piyano Kursu Eğitmeni Gülmira Ustalar ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Tiflis’te düzenlenen yarışmada 2. olan piyano ustası minik Damla Ece Karataş’ı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Zeki Kayda, “Salihli Belediyesi olarak yetenekli çocuklarımızın her zaman yanında olduk. Onların yetenekleri geliştirmek ve bu yetenekleri toplumumuza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne mutlu bizlere ki her yaştan topluma sanatçılar kazandırıyoruz. Ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ettiği için onunla gurur duyuyorum. Sanat ve eğitim hayatında kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.