Minik piyano ustaları konsere hazırlanıyor

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2016 - 11:42, Güncelleme: 17.11.2016 - 11:42
 

Minik piyano ustaları konsere hazırlanıyor

Manisa'nın Salihli İlçesinde Minik Piyano Ustaları Belediye Başkanı Z Eki Kayda'yı Ziyaret Ederek, Konserlerine Davet Etti.
Salihli Belediyesi tarafından açılan Piyano Kursunda eğitim alan minik kursiyerler, Piyano Eğitmeni Gülmira Ustalar ve velileri ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Salihli Belediyesi Kültür Sanat Evinde (Himaye-i Etfal) yapılacak olan mini konserlerine davet etti.Özel Kalem Müdürü Elvan Akçalı Şentarhanacı ile birlikte minik piyano ustalarını karşılayan Belediye Başkan Kayda, nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Önemli olan onların sanata ilgi duymaları ve kendilerini mutlu eden sanatsal aktivitelerde yer almalarıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek için belediyemiz bünyesinde açtığımız kurslarda onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman onların yanlarındayız ve destekçisiyiz. Sizleri çok seviyoruz.” dedi.
Manisa'nın Salihli İlçesinde Minik Piyano Ustaları Belediye Başkanı Z Eki Kayda'yı Ziyaret Ederek, Konserlerine Davet Etti.
Salihli Belediyesi tarafından açılan Piyano Kursunda eğitim alan minik kursiyerler, Piyano Eğitmeni Gülmira Ustalar ve velileri ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret ederek 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Salihli Belediyesi Kültür Sanat Evinde (Himaye-i Etfal) yapılacak olan mini konserlerine davet etti.
Özel Kalem Müdürü Elvan Akçalı Şentarhanacı ile birlikte minik piyano ustalarını karşılayan Belediye Başkan Kayda, nazik ziyaretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Önemli olan onların sanata ilgi duymaları ve kendilerini mutlu eden sanatsal aktivitelerde yer almalarıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini geliştirmek için belediyemiz bünyesinde açtığımız kurslarda onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman onların yanlarındayız ve destekçisiyiz. Sizleri çok seviyoruz.” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.