Minikler bando eşliğinde vatandaşları bayrama davet etti

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2019 - 17:13, Güncelleme: 22.04.2019 - 17:13
 

Minikler bando eşliğinde vatandaşları bayrama davet etti

Manisa’da öğrenciler, bando eşliğinde yöresel kıyafetleriyle vatandaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet etti.Manisa Yunusemre Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında,...
Manisa’da öğrenciler, bando eşliğinde yöresel kıyafetleriyle vatandaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet etti.Manisa Yunusemre Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, kortej yürüyüşü yaptı. Okulun bulunduğu Tevfikiye Mahallesinde bando eşliğinde, yöresel kıyafetleriyle yürüyen öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu. Velilerin de katıldığı yürüyüşe, mahalle sakinleri de balkonlarına ve pencerelerine çıkarak büyük destek verdi. Ellerindeki bayraklarla vatandaşları selamlayan minik öğrenciler, mahalle sakinlerine bayram coşkusu yaşattı.Okul Müdürü Evra Seda Satan, yürüyüş ardından kısa bir açıklama yaptı. Satan, şöyle devam etti: “Çocuklarımızla birlikte mahalle sakinlerimizi 23 Nisan kutlamalarına davet etmek için bir yürüyüş gerçekleştirdik. Okulumuzda 16 sınıfımız var. 14 farklı halk oyunu ekibimiz var. Çocuklar geleneksel kostümleriyle birlikte yürüdüler. Amacımız mahalle sakinlerimizi bayramımıza davet etmek, eski bayram coşkusunu mahalle halkımızla birlikte hep birlikte yaşatmak” diye konuştu.
Manisa’da öğrenciler, bando eşliğinde yöresel kıyafetleriyle vatandaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet etti.Manisa Yunusemre Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında,...

Manisa’da öğrenciler, bando eşliğinde yöresel kıyafetleriyle vatandaşları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına davet etti.

Manisa Yunusemre Mehmet Suphi Egemen İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, kortej yürüyüşü yaptı. Okulun bulunduğu Tevfikiye Mahallesinde bando eşliğinde, yöresel kıyafetleriyle yürüyen öğrenciler, renkli görüntülere sahne oldu. Velilerin de katıldığı yürüyüşe, mahalle sakinleri de balkonlarına ve pencerelerine çıkarak büyük destek verdi. Ellerindeki bayraklarla vatandaşları selamlayan minik öğrenciler, mahalle sakinlerine bayram coşkusu yaşattı.

Okul Müdürü Evra Seda Satan, yürüyüş ardından kısa bir açıklama yaptı. Satan, şöyle devam etti: “Çocuklarımızla birlikte mahalle sakinlerimizi 23 Nisan kutlamalarına davet etmek için bir yürüyüş gerçekleştirdik. Okulumuzda 16 sınıfımız var. 14 farklı halk oyunu ekibimiz var. Çocuklar geleneksel kostümleriyle birlikte yürüdüler. Amacımız mahalle sakinlerimizi bayramımıza davet etmek, eski bayram coşkusunu mahalle halkımızla birlikte hep birlikte yaşatmak” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.