Minikler Forum Magnesia’da trafik kurallarını öğrendi

MANİSA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 09.05.2019 - 15:23
 

Minikler Forum Magnesia’da trafik kurallarını öğrendi

Yunusemreli minikler, Trafik Haftası dolayısıyla Forum Magnesia AVM’de düzenlenen etkinlikte trafik kurallarını öğrendi.Yunusemre Belediyesi, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Forum Magnesia’da bir etkinlik düzenledi. Manisa İl Emniyet...
Yunusemreli minikler, Trafik Haftası dolayısıyla Forum Magnesia AVM’de düzenlenen etkinlikte trafik kurallarını öğrendi.Yunusemre Belediyesi, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Forum Magnesia’da bir etkinlik düzenledi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, anaokulu ve gündüz bakımevi öğrencileri ile alışveriş merkezini gezen çocuklar katıldı. İlginin yoğun olduğu etkinlikte Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler miniklere trafik kurallarını, özellikle karşıdan karşıya geçerken nasıl davranmaları gerektiğini anlattı.Sorulan soruları heyecanla yanıtlayan miniklere etkinliğin sonunda sertifika ve hediyelerini Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel verdi. Minikler, etkinlikte kanka polislerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Yunusemreli minikler, Trafik Haftası dolayısıyla Forum Magnesia AVM’de düzenlenen etkinlikte trafik kurallarını öğrendi.Yunusemre Belediyesi, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Forum Magnesia’da bir etkinlik düzenledi. Manisa İl Emniyet...

Yunusemreli minikler, Trafik Haftası dolayısıyla Forum Magnesia AVM’de düzenlenen etkinlikte trafik kurallarını öğrendi.

Yunusemre Belediyesi, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Forum Magnesia’da bir etkinlik düzenledi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel, anaokulu ve gündüz bakımevi öğrencileri ile alışveriş merkezini gezen çocuklar katıldı. İlginin yoğun olduğu etkinlikte Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler miniklere trafik kurallarını, özellikle karşıdan karşıya geçerken nasıl davranmaları gerektiğini anlattı.

Sorulan soruları heyecanla yanıtlayan miniklere etkinliğin sonunda sertifika ve hediyelerini Başkan Yardımcısı Şaver Yüksel verdi. Minikler, etkinlikte kanka polislerle fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.